18grudzien
Fanka BB :)
Ładny taki retro też mi się podobają, ale niestety wygrał u mnie bardziej nowoczesny...Gdyby nie cena i fakt że mam wózek to bym kupiła taki:Zobacz załącznik 860857 No jest do zakochania.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ładny taki retro też mi się podobają, ale niestety wygrał u mnie bardziej nowoczesny...Gdyby nie cena i fakt że mam wózek to bym kupiła taki:Zobacz załącznik 860857 No jest do zakochania.
Mnie też w nim urzekły marynistyczne kolory i kropki. No kocham kropki i groszki.Ładny taki retro też mi się podobają, ale niestety wygrał u mnie bardziej nowoczesny...
Nie uważam żeby wózki były gender skierowane. Tzn. może są ale mnie to zwisa. Właśnie groszki i marynistyczne kolorki mnie urzekły a firma krzakMi się podoba choć z powodu groszków troszkę jest bardziej dziewczęcy chyba. Co to za firma?
A u mnie jeden długi i chudy jak patyk. Spodnie muszę mu kupować tylko ze ściąganiem w pasie bo tak bym musiała mu na trzylatka kupować. Normalnie dzieciak ma prawie 160cm wzrostu a waży 25 czy 27 kg. A młodszy to klusek. 35kg 140 cm. A portki kupuję mu na 156 bo takie go w pasie nie cisną. Meksyk.Hi dziewczyny, ja sie urlopuje ale przez to ze Real wczoraj ogral Liverpool w nocy udalo mi sie was nadgonic a bylo tego troche. Kurde dopiero po 4tej rano zrobilo sie cicho na ulicach. Poza tym brakuje mi normalnej poduszki te hotelowe sa beznajdziejne. Poprosilam o dodatkowe dwie ale to i tak nie moja podusia. No i sobie pospalam 7.15 pobudka:/
Nie pamietam ktora pisala o markach ciuchow dla dzieci. GEORGE to ciuchy z marketow ASDA. Ja kupowalam tam dla syna kilka rzeczy i sa ok. Chyba nawet lepsze jakosciowo niz TESCO. Tylko trzeba uwazac bo rozmiary wypadaja bardzo male. Za F&F nie przepadam bo ubranka sa bardzo szerokie a moj pierworodny ma anatomie kijanki czyli dlugi i szczuply.
Nic mi nie mów. Mnie męczy od czasu glukozy. I już do porodu nie przestanie. Urodzę małpęW ogóle to dopadła mnie zgaga. Męczy już kilka dni. A myślałam że tym razem obejdzie się bez... Macie jakieś sposoby? Ja narazie ratuje się mlekiem![]()
Dzięki BOGU nie są. Nienawidzę skrętnych. W wózku który mam też nie skrętne. Miałam wózki ze skrętnymi i blokadami i na wertepach w lwsie czy na piachach to jest koszmar jakiś. Blokady zeskakują koła każde w swoją stronę. Powiedziałam NIGDY WIĘCEJ skrętnych kół@GoJ piękny wózekteż mam po młodym i nie kupujemy. Ale pooglądać można
jedyne o co bym się martwila w tym wózku który pokazalas to te koła retro, chyba nie są skrętne :/
A to ja mam odwrotnieDzięki BOGU nie są. Nienawidzę skrętnych. W wózku który mam też nie skrętne. Miałam wózki ze skrętnymi i blokadami i na wertepach w lwsie czy na piachach to jest koszmar jakiś. Blokady zeskakują koła każde w swoją stronę. Powiedziałam NIGDY WIĘCEJ skrętnych kół