Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki [emoji106][emoji8]Ja idę pod koniec stycznia początek lutego akurat 7tydz będzie między czasie jeszcze badanie bety jak przyrasta
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie dziewczyny. Czy mogę się do Was dołączyć ?![]()
Również mam nadzieje że będe wrześniówką. Zrobiłam dziś pierwszy test - po 2 dniach od @ wyszły dwie mocne kreski - i był to dla mnie szok gdyż to były pierwsze starania, a mój wiek to 30 lat - więc tym bardziej jestem szczęśliwa
. W pierwszej minucie od zrobienia testu płakałam ze szczęscia ale póżniej do tego czasu mam obawy, strach itp. Też tak miałyście ? Jeszcze nie powiedziałam swojemu partnerowi o tym i również się strasznie tym denerwuje gdyż on wolałby jeszcze troszkę lat poczekać na dziecko. Czy Wy już przekazałyscie tą informacje partnerom (i jaka była ich reakcja ?). Kiedy idziecie czy może już byłyście u lekarza ? Może znacie jakiegoś dobrego lekarza z Warszawy ? Pozdrawiam Was i Gratuluje Wszystkim Przyszłym Mamą
<3
Jak robisz taki sos? Bo brzmi apetycznieWitajcie dzisiaj trochę zeszło rano praca a już w pracy chodził za mną sos z papryką i kurczakiem że dopiero się odzywam jak już sos jest w trakcie roboty [emoji16]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się boję że w ciąży będę szersza niż dłuższa mam taki apetyt [emoji16] mdli mnie tylko przy brzydkich zapachach i w komunikacji miejskiejO proste i szybkiedzieki!
A ja niestety mam ochotę na słodycze itd mogę tylko popatrzećJa się boję że w ciąży będę szersza niż dłuższa mam taki apetyt [emoji16] mdli mnie tylko przy brzydkich zapachach i w komunikacji miejskiej
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom