Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam cukrzyce ale spotkanie na Karowej mam dopiero 19 czerwca. Na razie pożyczyłam glukometr i tak orientacyjnie mierze cukier. Trzymam dietę A cukry różnie najgorzej rano i też mam obawy że skończę z insulina.Kochane, która z Was ma cukrzycę ciążową, ja dziś dostałam skierowanie do poradni diabetologicznej, na ustawienie diety, ciekawe czy obejdzie się bez insuliny....![]()
A w ogóle to ja już po usg , mały waży 931
gr, a dzisiaj 26t1dleży nóżkami do dołu ale wiadomo zdąży się jeszcze przekręcić 100 razy
U mnie 6 kg na plusie , wydaje mi się że w normienie zamierzam rozpaczać ważne że mały dobrze się rozwija . Szyjka tak samo długa jak miesiąc temu i całe szczęście bo przez ten mój twardy brzuch martwiłam się o to
![]()
Dzieki za linki do lozeczek i info dot.pieluszek. Musze troche ich kupic. I zebrac obiecane rzeczy od kezanek, bo nie wiem jakiej beda jakosci i w jakim stanie. Wtedy bede wiedziala czego potrzebuje. Cos juz kupilam, ale to rozne rozmiary w zaleznosci od tego co mi sie podobalo. Tez nie mam za bardzo gdzie trzymac, dlatego potrzebuje komody i lozeczka.
Najwiekszy zakup zrobilismy: duze auto do wozenia niemowlaka, a przede wszystkim jego wozkow i innych gadzetow
Sama nie wiem czy kupowac rozmiar 50 czy wystarczy 56...
Duze dzieciakiJa nie kupuje żadnego z tych rozmiarów. W poprzedniej ciąży tylko kilka ubranek (chyba po 3) kupiłam każdego rodzaju i się nie przydały. Mój maluszek miał 61cm
Czy wy dziś też jesteście bez pary? Bo ze mnie normalnie uleciał gaz...![]()
MniamWłaśnie sobie dowalilam cukru wycisnelam sok z pomarańczy i zjadłam truskawki z jogurtem o taką kolacja zanim zrobię te glukoze to jeszcze najem się czegoś dobrze czyli jutro pieke karpatke mniam mniam