Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie! Gdyby u mnie była córka(jak pierwotnie mi mówionoA niech ma dziewczyna, co jej będę różu żałowaćprzynajmniej nikt mi nie powie oooo jaki ładny chłopiec. Koleżanka nie znosi różowego, kupiła córci pełno neutralnych ciuszkow i teraz się obraża, bo wszyscy obcy myślą że to chłopczyk
![]()
Czyli nie jestem sama w gronie tych z małymi i nierosnącymi brzuchamiTo ja dodam też swój. Oczywiście mam wrażenie, że jest za mały... dziś skończyłam 24tc a wydaje mi się, że brzuch w ogólnie rośnie. A dziecko w 21tc ważyło 480g czyli było z tych dużych ( pewnie przez te cukrzyce )
Zobacz załącznik 864549
Czyli nie jestem sama w gronie tych z małymi i nierosnącymi brzuchami
Ja jak mam okno odpowiedzi pod nim 3 przyciski min. wyślij plik i ten jest do zdjęć z tel.Może to trochę głupie pytanie ale jak dodać tutaj zdjęcie ?
Ale malusi brzuchTo ja dodam też swój. Oczywiście mam wrażenie, że jest za mały... dziś skończyłam 24tc a wydaje mi się, że brzuch w ogólnie rośnie. A dziecko w 21tc ważyło 480g czyli było z tych dużych ( pewnie przez te cukrzyce )
Zobacz załącznik 864549