reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aha zjedz
Jednak wyjazd nad morze gdy nic Ci prawie nie wolno jest dołujące. Już nawet trudno, że nie można piwa ( choć bardzo lubię) teraz nawet bezalkoholowego nie, nawet coli czy cokolwiek tylko woda. Soku wyciskanego tez nie bo trzeba rozcieńczać z wodą. Żadnego loda, gofra, czy innych słodkości. Smażone rybki z frytkami też odpadają. Tak tylko się łazi i patrzy na to czego Ci nie wolno :(
Aha zjedz dorsza na parze! Dwa lata temu byłam w Międzywodzie i po raz pierwszy jadłam rybę zrobiona na parze jejku dziewczyny jakie to było dobre super doprawione a zarazem lekkie i dosłownie przepyszne!!! Zamiast frytek bukiet świeżych warzyw z dressingiem i jaka wyzerka

reklama
Posegregowalam ubranka żeby mniej więcej zobaczyć ile czego mam w danym rozmiarze, teraz będę prac według rozm najpierw 56 poprasuje poukladam i tak dalej... Pierwsze zdjęcie rozm 56,drugie rozm 62, trzecie rozm 68....juz widzę że w rozm 62 mam mało body krótki rękaw i pajace ale bawełniane a nie welurowe

Załączniki

• DSC_1865.JPG
    DSC_1865.JPG
    996,1 KB · Wyświetleń: 119
  • DSC_1866.JPG
    DSC_1866.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 121
  • DSC_1867.JPG
    DSC_1867.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 110
Witajcie mamusie!
Długo się zbierałam by dolaczyc a co dopiero udzielac się na forum. Termin na 7 września będzie dziewczynka pierwsze dziecko. Mam 26 lat. Upały coraz częściej zatrzymują mnie w domu. Ale przełamuję się. Jazdy na rowerze nie mogę sobie odpuścić. Najbardziej mnie odstresowuje. Oczywiście wszystko w ramach rozsądku. Pozdrawiam cieplutko
Podziwiam ja z żalem odpuściłam rower.

BTW. też miałam 26l jak urodziłam pierwsze dziecko.

W I T A J

Witajcie mamusie!
Długo się zbierałam by dolaczyc a co dopiero udzielac się na forum. Termin na 7 września będzie dziewczynka pierwsze dziecko. Mam 26 lat. Upały coraz częściej zatrzymują mnie w domu. Ale przełamuję się. Jazdy na rowerze nie mogę sobie odpuścić. Najbardziej mnie odstresowuje. Oczywiście wszystko w ramach rozsądku. Pozdrawiam cieplutko
Witamy :) to termin mamy obok siebie bo ja na 9 września i też moja pierwsza ciąża :)

Jednak wyjazd nad morze gdy nic Ci prawie nie wolno jest dołujące. Już nawet trudno, że nie można piwa ( choć bardzo lubię) teraz nawet bezalkoholowego nie, nawet coli czy cokolwiek tylko woda. Soku wyciskanego tez nie bo trzeba rozcieńczać z wodą. Żadnego loda, gofra, czy innych słodkości. Smażone rybki z frytkami też odpadają. Tak tylko się łazi i patrzy na to czego Ci nie wolno :(
Mnie lodów najbardziej żal, no i zimnego browara z sokiem, ahhhh....kiedyś ;) 3maj się, zjedz sobie rybkę z surowkami, soki w domu nawet rozcienczam, więc nie ma tak źle, poproś mały w dużym kubku i dolej sobie wody bo pewnie butelkę z sobą nosicie...Ja już się nie mogę doczekać morza, za miesiąc będę, pewnie będzie zdupiona pogoda ;)

reklama
Witajcie mamusie!
Witaj :) ja mam 25 lat i to też moje pierwsze dziecko - dziewczynka :) ja mam termin na 6 września

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry