reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Niestety nie ma ochoty ze mną rozmawiać...ogląda tv lub siedzi z telefonem. Może ma kogoś do wylewania żali...w pierwszej ciąży non stop siedział na fc jak się okazało pisał z koleżanką z pracy z którą potajemnie się też spotykał....niby żałował....a teraz moze powtórka tylko w gorszym wydaniu...chyba nie mam już na to siły...patologia
Też byłam w związku w którym facet pisał z koleżankami , spotykał się i obiecał że nigdy więcej tak nie zrobi . Tylko u mnie było łatwiej bo nie było dzieci . Kiedy zrobił tak drugi raz walizki za drzwi i tyle . Było mi ciężko bo byliśmy razem 5 lat ale trzeba szanować samą siebie .

Ja jestem zaborcza pod wzgledem kobiet. Mój pamięta do dziś jak mu powiedziałam kiedyś żeby nie był zbyt miły i od tej pory wszelkie laski trzyma na dystans.
Ja ze swoim jestem 8 lat jest moim pierwszym facetem, ale miał okres zaborczej zazdrości, w każdym znajomym widział konkurenta albo kogoś kto chce mnie odbić, ale koleżanki sam miał więc zrobiłam mu raz taką samą akcję jak on mi od tej pory wszystko zmieniło się o 180 stopni. Swojemu też powiedziałam że jak nie daj Boże by mnie zdradził albo zrobił coś przeciwko naszemu związkowi to powrotu nie ma nawet jak już dziecko w drodze

Dziewczyny ja ledwo po tej glukozie do domu dojechałam a mam 15km wypicie boskie pyszne kwaśne w ciągu tej godz myslalam że zemdleje tak mi się spać chciało na zewnątrz siedziałem no myslalam że padne w drugiej godz już zaczepila kuzynka i przegadalysmy ale już było mi super dopiero jak po wszystkim w aucie zjadłam kanapkę i pomidora zajechalam pod sklep żeby kupić pierogi ręce zaczęły mi telepotac i miałam potrzebe szybko coś zjeść tak mi poziom cukru spadł kupiłam dwa lody bo ciemno przed oczami głosy słyszałam w oddali więc wyobraźcie sobie ze ja te lody gryzlam i lykalam wracając do domu w aucie już prawie spałam wpadłem do domu od razu do łóżka i właśnie wstałam już jako normalny żywy człowiek!!!!! Zadzwoniłem teraz żeby chociaż mi wyniki tej glukozy podali to mam takie i weźcie napiszcie co z tym środkowym bo nie mam normy przy sobie : 81/158/74, muszę się szybko ogarnąć i po dzieci lecieć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry