reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Tez miałam Avent kupować, ale kuzynka poleciła mi Tomee Teepee i na Allegro jest spory zestaw z wkładkami,butelkami,smoczkami-20 zł drożej niż sam Avent. Kupuje od razu , w sensie przed porodem i zabieram do szpitala :)
Zobacz ofertę: TOMMEE TIPPEE DUŻY ZESTAW LAKTATOR BUTELKI SMOCZKI Link do: TOMMEE TIPPEE DUŻY ZESTAW LAKTATOR BUTELKI SMOCZKI
Też miałam kupić z aventa, a w końcu...zamówiłam na AliExpress, za 30 zł wyszedł ręczny, poszperałam w internetach i ponoć są podobnej skuteczności, ale się okaże-ryzyk fizyk. Na razie do mnie "płynie". Ma jakieś atesty i jest bez bpa, jak dopłynie mogę napisać coś o nim, będzie pod koniec czerwca. Szkoda, że przetestować się jakoś nie da wcześniej, chyba, że się da a nie wpadłam na to?

Też miałam kupić z aventa, a w końcu...zamówiłam na AliExpress, za 30 zł wyszedł ręczny, poszperałam w internetach i ponoć są podobnej skuteczności, ale się okaże-ryzyk fizyk. Na razie do mnie "płynie". Ma jakieś atesty i jest bez bpa, jak dopłynie mogę napisać coś o nim, będzie pod koniec czerwca. Szkoda, że przetestować się jakoś nie da wcześniej, chyba, że się da a nie wpadłam na to?
Przeglądałam tez na AliExpress, ale jakoś nie przemawiają do mnie mało znane firmy :D na Allegro tez są za 30 zł jakieś firmy krzak . Chyba się nie da :D

No nie? Zazdraszczamy :)
A jak KINDERBUENOO88 Twoje cukry i dieta? Ja mam przesyt chleba, ale póki co wszystko w normie.
A propos Twojego nicku to tak bym owalila bueniacza albo od razu z 5 że masakra :) a tu można tylko pomarzyć

Ja to nie mierze jeszcze ani nic. Dopiero w czwartek idę i zobaczymy. Narazie próbuje jeść jak trzeba, i się tylko wkurzam bo odchodzę od stoły głodna i 2 h marze o słodkim a potem znów jem i nadal nienasycona :(
Po prostu narazie mam fazę narkomana na głodzie i po odstawieniu chyba, to się nie przejmuje i czekam.
Znalazłam sobie sklep dla diabetyków i zamówiłam paczkę to zobaczymy co to będzie :)

Ja to zawsze 90% posiłków to był u mnie chleb także tego na pewno nie będę mieć dość :)

reklama
Ja o dziwo nie gloduje szczegolnie miedzy tymi przerwami, nawet jak zjem mniej to staram sie wypic duzo wody, tak ze teraz minimum 2 duze butelki dziennie pije.
Ale dzisiaj mialam konsultacje z diabetolozka i pozwolila mi zjesc owoc do obiadu, zjadlam pol grejpfruta ktory niby jeszcze obniza poziom cukru a tu wynik 151 :D i badz tu madry, mam nadzieje, ze mimo wszystko obejdzie sie bez insuliny. Jutro mnie wypuszczaja do domu, wiec bede miala wieksza okazje posprawdzac w domu na co jak reaguje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry