Hej ja na szybko bo dziś sob mamy pełno roboty, ni żadna ale to żadna z was nie pochwaliła moich zakupów!!!  

A ja cały tydzień jajo znosiłam ha ha..... Ja będę szczepić te podstawowe normalnie powiem wam bardzo boję się szczepień bardzo jak muszę iść szczepić to najpierw sama obserwuję dziecko czy zdrowe a później ufam lekarzowi bo czasami mam wrażenie że za szybko bada dziecko i może się pomylić a niestety mam przypadek koleżanki której lekarka zlekcewazyla syna dziecka że było tydzień po antybiotyku i niestety nie dobrze dla niej się to skończyło bo mały tracił z nią kontakt itp już jest ciut lepiej ale lata rehabilitacji drugi przypadek gdzie tego boję się strasznie znajoma urodziła miesiąc przed terminem bo miała poważne problemy ze swoim zdrowiem cukrzycę ale nie ciążowa itp córka urodzila się zdrowa dostała 10pkt a w tej drugiej dobie co z pięty krew biorą czy jakos tak okazało się że była za słaba na te szczepionke i zmarła jej na rękach szok...... Także temat rzeka wszystkie moje dzieci do tej pory szczepione ale tymi zwykłymi żadne jakieś 6w1..........dzis odwiedzam koleżanki dwutygodniowe baby muszę jej coś fajnego kupić..... Sorki ze nie odpisze wszystkim ale muszę spadać papa