Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nadal masz twardnienie brzucha mimo brania luteiny? Ja mam zalecona luteine 2x100 na plamienia i bole i twardnienia brzucha. Kilka dni bylo ok bez objawow wiec za zgoda lekarki nie zaczelam brac, ale od wczoraj boli mnie brzuch, a dzisiaj wrocilo plamienie. Jutro caly dzien bede lezec, jak nie pomoze to wezme luteine.
A czujesz ulgę? Wyglądasz jak ciężarówka-sportowiecGoj weź nawet tych smsów nie odbieraj. Po co masz się stresować?
A u mnie był szwagier, mam nadzieję, że to coś da <3 Zobacz załącznik 868537
Ja raz dzieci puściłam na wakacje z mężem jego siostrą i szwagrem bo pr
Było by mi łatwiej gdyby kogoś miał. Zdradzał. Nawet czasem bym wolała...
Tam była wczesniejsza wypowiedz o wakacjach ze byli 3 doroslych i dzieci moje i dzien w dzien pili i ze teraz ni huhuhu nie puszcze ich na wakacje z tata czy nawet durny weekendPrzynajmniej jasna sytuacja byłaby. A tak to nie wiadomo czego się po nim spodziewać
On kopie mcniej aż boleśnie kiedy ja się denerwuje... ale tak to ujdzie.
W brzuchu to w brzuchu a jak czują jak się urodza!!! Masakra. Każde zdenerwowanie matki równa się ryk dziecka...Ja się powkurzalam dość grubo w środę z mężem pozarlam , w czwartek koleżanka mi podesłała te ploty i w sobotę znów z chłopem. I to w sumie przez głupoty moje czepianie i doszukiwanie sie. I mam kurde te skurcze teraz ... w końcu jak się nie przestane wkurzać tak bardzo to pójdę do psychologa bo w dodatku jakaś nerwica chyba mnie bierze, cały czas myśle o tym tylko ze się coś stanie. A od soboty młody strasznie się trząsł kręcił i wogole i tez chciałam sprawdzić czy wszystko z nim w porządku i teraz wiem ze dużo to nerwy robią. Wiec widać ze one czuja wszystko ...
W brzuchu to w brzuchu a jak czują jak się urodza!!! Masakra. Każde zdenerwowanie matki równa się ryk dziecka...
Wejherowo
I właśnie o to chodzi. Może i już nie mamy takich zarąbistych zarobków jak rok temu, ale za to jesteśmy razem, znów zbliżyliśmy się do siebie, mamy małe, ale ładne mieszkanko, nie chorujemy, a gdyby nie przymus oszczędzania to naprawdę byłoby cudownie. Trzeba umieć cieszyć się małymi rzeczami. Ale wciąż jeszcze łudzę się, że chwila moment i uda nam się wykaraskać z tego doła finansowegoJest plan, tylko pytanie czy uda się go zrealizować.
29 czerwcaNiby też nie potrzebuję tej imprezy, ale jeśli wszystko wyjdzie tak jak to zaplanowaliśmy to będzie pięknie. No i dzięki temu będę miała naprawdę ładne zdjęcia z brzuszkiem
My dość często jeździmy do Karwi, ot tak po prostu, żeby posiedzieć na plaży i pooddychać nadmorskim powietrzem. Albo gdzieś nad jezioro. Nie lubię się kąpać, ale patrzenie się na wodę zawsze mnie uspokaja
Ja zazdroszczę dziewczynom mieszkającym w pobliżu gór!![]()