Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dwa razy na studiach miałam przedmiot Komunikacja i kultura języka, przerobilismy dwie książki profesora Jana Miodka, znanego językoznawcy i tak było, że teraz już dwie formy są dopuszczalne, bo stały się „za bardzo” powszechne i nie da się ich wykorzenićNie nie są.
Ale i tak ta pierwotnie niepoprawna forma wyraźnie gryzie w uszyDwa razy na studiach miałam przedmiot Komunikacja i kultura języka, przerobilismy dwie książki profesora Jana Miodka, znanego językoznawcy i tak było, że teraz już dwie formy są dopuszczalne, bo stały się „za bardzo” powszechne i nie da się ich wykorzenić![]()

ja mam wizytę dopiero 10 lipca, potem lekarka ma urlop wiec nastepna poczatkiem sierpnia a potem to juz poleci 

Oj tam, oj tamTak a propos. [emoji16][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 869781
1600 g, wow! A my z S. zastanwiamy się, czy do nastepnego usg 10 lipca Blanka dobije już do 1 kgHej Ho
Ja leżę na pewno do poniedziałku, co dalej zobaczymy. Na szyjke luteina i leżing plus okazalo sie, że mam zastoje w prawej nerce. No to leże.
Miłosz zdrowy, ruchliwy, waży ok 1600 gramów. Kawał chłopa! 3 tyg temu ważył niecały kilogram [emoji14]