reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej,
ale się nażarłam słodkiego....a teraz siedzę i mam wyrzuty....masakra jakaś...od jutra koniec ze słodkim, mam nadzieję, że to wina ochłodzenia a nie norma bo do września się nie podniosę :( póki co mam 9 kg na plusie ale to teraz zaczyna się czas największego przyrostu wagi a chciałabym się po prostu dobrze i w miarę sprawnie czuć do końca tym bardziej że przy mojej 6-latce sprawność jak najbardziej pożądana :)
GOJ, mam nadzieję, że wszystko poukłada się po Twojej myśli.
Co do wózków to ja już od dawna mam xlandera x pulse odkupionego na olx, granatowo-bordowy, mam nadzieję że będziemy zadowoleni.
kasiaczek89pl dla mnie wyniki ok ale znawcą nie jestem :)
Byłam bardzo zadowolona z x landera xa. To było 10 lat temu, ale myślę że nie zeszli z jakością przez ten czas, więc i Ty pewnie będziesz. Dwa minusy miał ten wózek mega małą gondole i nieprzekladana rączkę. Pewnie i to ulepszyli już.

reklama
Co do kupowania tak drogich rzeczy przez internet , zawsze się zastanawiam czy coś co jest o kilka stówek tańsze jest jakościowo identyczne ?
Zawsze się bałam i także zrezygnowałam z kupna wózka przez internet.
Tak samo jak z jedzeniem. To ,że mięso kosztuje taniej w markecie , to nie znaczy ,że idzie w parze z jakością ;)
Ale to moje przemyślenia i moja opinia.

Ja ostatnio napadam na warzywa , mogłabym jeść same ziemniaki z surówką. Mięso mnie w ogóle nie interesuje , a nawet za specjalnie nie smakuje ;)

Po wszystkim oprócz warzyw mam zgage...
Teraz wystarczy ,że przejdę 100 m i czuje się jak bym miała zwymiotować żołądek ... Skurczy jako takich jeszcze nie mam , chyba że takie lekkie. Ale jeszcze nic mnie nie postraszyło porządnie ;)
Ja po wszystkim dosłownie i po warzywach i owocach też... najchetniej nic bym nie jadła...

E, wozki z tej samej firmy przez internet i stacjonarnie jakością się nie różnią. Są tańsze, bo odchodzi obsługa i wynagrodzenie sprzedawcy. No i przez internet mało kto sie targuje, a stacjonarnie trzeba mieć z czego spuścić ;)
Dobrze że jesteś ogarnięta w tym temacie i piszesz jak jest. Ale mimo wszystko takiego drogiego zakupu przez internet bym nie zrobiła ;)

Dobrze że jesteś ogarnięta w tym temacie i piszesz jak jest. Ale mimo wszystko takiego drogiego zakupu przez internet bym nie zrobiła ;)
A to już indywidualna kwestia ;) ja też wolę pomacac i wypróbować osobiście ;) chociaż teraz nie mam możliwości i kupuję on-line, ale na szczęście większość produktów znam, więc wiem co kupuję ;)

kurczę, a zwykły aton Q? gdzieś widziałam na stronie z rankingiem że jest też bardzo dobry na równi z cloud Q, niby z testami, a tu go w testach nie widzę, tylko ten aton Q I-size.
byłam nastawiona na aton 5, a teraz znalazłam ten aton Q i się waham, ale jeśli faktycznie nie ma testów to pozostanę przy piątce
Aton 5 mial testy :-) i wyszedl super
To aton m nie mial

Aaa Olka terax doczytalam hejhh tak ja tez biore aton 5
aton piatka chyba najlepszy
Jeśli pasuje do samochodu ;)
Ja kupuję aton m i-size + baza m i-size. Fakt, trochę trzeba wydać, ale bez bazy fotelika nie wezmę, a z bazą daje mi najfajniejsza pozycje dla dziecka w moim samochodzie. No i możliwość wpięcia potem sirony m i-size, gdyby się okazało, że starsza córka jednak nie zwalnia tak szybko fotelika dla brata ;)

Jeśli pasuje do samochodu ;)
Ja kupuję aton m i-size + baza m i-size. Fakt, trochę trzeba wydać, ale bez bazy fotelika nie wezmę, a z bazą daje mi najfajniejsza pozycje dla dziecka w moim samochodzie. No i możliwość wpięcia potem sirony m i-size, gdyby się okazało, że starsza córka jednak nie zwalnia tak szybko fotelika dla brata ;)
na lipiec zaplanowałam zakup fotelika, więc po wypłacie na pewno pojedziemy przymierzyc i kupić :) u mnie w stacjonarnym nawet kosztuje tyle co w necie więc nie mam problemu z kombinowaniem :P
mam nadzieję, że ten kolor rebel red wygląda tak super na żywo jak w necie :tak:

reklama
A to już indywidualna kwestia ;) ja też wolę pomacac i wypróbować osobiście ;) chociaż teraz nie mam możliwości i kupuję on-line, ale na szczęście większość produktów znam, więc wiem co kupuję ;)
Nardzo Cie prosze napisz jaki polevasz wozek
W dobrej cenie w sensie do 2tys. W miare lekki prosty w obsludElze dobry material rama fajne kolka w takiej cenie co warto wybrac..??? :rolleyes::-p:happy:
Doradź plissssss

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry