Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Yyyyy??? Jak przykurzone? Serio? To wole chyba bialy i pucu pucu...A ja wiecznie przykurzony czarny![]()
Yyyyy??? Jak przykurzone? Serio? To wole chyba bialy i pucu pucu...
A nie byłam w tym sklepie , na jakiej to ulicy? Bo my oglądaliśmy wózek w Tik- Taku . A może tam zaproponują lepszą ofertę :-) muszę zajrzeć w lipcu i tu i tuJa dzisiaj byłam w sklepie wózkowym i jestem zadowolona. Na ich stronie ten komplet, co wzięłam byłby droższy, a miły pan spuścił nam cenę nawet bez pytania.
Wzięłam Bebetto Tito 2018 2w1 (czarna rama, szara góra) i Cybex Aton M i-size + bazę M isofix do niego (też szary).
U nas w Szczecinku nie było żadnego fajnego sklepu, więc pojechaliśmy 60km do Koszalina do BoboWózki.
Kołłątaja 1a. Pan przemiły i bardzo pomocny. Przymierzył nam fotelik do auta i wszystko pokazał, opowiedział.A nie byłam w tym sklepie , na jakiej to ulicy? Bo my oglądaliśmy wózek w Tik- Taku . A może tam zaproponują lepszą ofertę :-) muszę zajrzeć w lipcu i tu i tu