RooibosGirl
Fanka BB :)
Mnie też właśnie hipermarket dzisiaj dobił...Ja dziś byłam wożona samochodem ale np. kupienie głupich bułek, nerki dla B., książki dla K. i zerknięcie na piżamy dla mnie w hipermarkecie sprawiło że moje łono leży i kwiczy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie też właśnie hipermarket dzisiaj dobił...Ja dziś byłam wożona samochodem ale np. kupienie głupich bułek, nerki dla B., książki dla K. i zerknięcie na piżamy dla mnie w hipermarkecie sprawiło że moje łono leży i kwiczy...
Ja zeszłam sama z prawie czerni na blond b.jasny a teraz mam jeszcze resztki czerwonej ombryJa z racji tego ze farbuje na czarno tylko , to robię sama. Jakbym chciała na jaśniejszy czy coś to już nie ryzykowalabym. Ja zawsze miałam super włosy miękkie błyszczące a od roku gdzieś istne siano , pomimo ze mniej farbuje mniej stylizuje ani więcej dbam o witaminy i używam więcej odzywek itd
Bo to zguba narodu... nic nie kupujesz a i tak od półki do półki kilometry... nienawidzę wielkich sklepów.... swoją drogą pomyślałam teraz o tych wyprawkowych zakupach w sierpniu i życzę sobie powodzenia...Mnie też właśnie hipermarket dzisiaj dobił...
Ja zeszłam sama z prawie czerni na blond b.jasny a teraz mam jeszcze resztki czerwonej ombrytrochę są zniszczone ale moja wina bo mi jak nigdy wcześniej teraz w ciąży nie chce się nakładać masek i olejków itepetow...
Ja pierwszy raz od liceum tak poszalałamA ja właśnie im mniej używałam tym lepsze chyba miałam włosy. Tez nieraz mi się zdarzało farbować ze skrajności w skrajność ale teraz to już mi się nie chce i nerwow brak
Uwielbiam takie naturalne domowe spa. Soda super efekty daje ! Ja ją mieszam z olejem kokosowym dodatkowo. A no i oczywiście peeling kawowyJa dziś z racji pogarszającego się nastroju zrobiłam sobie dzień spa. Obcięłam włosy. A wieczorem maseczka z drożdży i miodu. Na włosy piwo z żółtkiem . A i jeszcze oczyszczanie twarzy soda. Takie domowe sposoby. Twarz , dekolt spoko, jak na składniki domowe to fajny efekt. Włosy jeszcze nie wyschły zobaczymy jak się maja po tym piwie [emoji23]a jutro idę na pedicure i może uda mi się zaliczyć regulacje brwi z henna

Czytałam Geritsen, lubię :-)Z kryminałów lubię Tess Geritsen i jeszcze trylogia Millenium, super się czyta![]()
ja jestem zwyczajna skneraNo ja albo kupuję albo dostaję... uwielbiam nowe książki... ich zapach... szelest kartek
Zresztą przyznam ,że w ciąży robiłam raz ombre i nic więcej z nimi nie robilam. Nigdy nie miałam tak gęstych i lśniących włosówprzestały mi się przetłuszczać
![]()
Tez dużo czytałam swojego czasu takich książek, pozostają w pamięci .To tylko ja mam zboczenie na punkcie książek o PW tudzież obozach koncentracyjnych i życiu ludzi podczas drugiej wojny?
Uwielbiam takie naturalne domowe spa. Soda super efekty daje ! Ja ją mieszam z olejem kokosowym dodatkowo. A no i oczywiście peeling kawowy![]()