reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
IMG_0833.JPG
to ta moja wspomniana sypialnia [emoji23]

Załączniki

• IMG_0833.JPG
    IMG_0833.JPG
    285 KB · Wyświetleń: 427
Piękny, moja to jak idę do łazienki to za mną i wskakuje na kosz z praniem. A ostatnio to mężowi po krawędzi wanny spacerowała oczywiście jak się kąpał.
A to moja kociczka, albo diabeł wcielony [emoji23]Zobacz załącznik 871259
Mój kot też lubił spacery po wannie a porąbana sunia to normalnie jak ktoś się kąpie wskakuje do wanny... a jak jej nie wpuścisz wyje pod drzwiami i jak tylko wyjdziesz a choćby resztki wody jeszcze były to wskakuje i bawi się. Ale ona to nawet wszystkie kałuże musi zaliczyć na spacerze...

Tak Wam zazdroscilam, że Wasze wyprawki są tak do przodu, a u mnie też w końcu coś rusza. W weekend będę miała łóżeczko dla Basi :) Jupi! Naszukalismy się, ale w końcu znajomy sprzedaje białe z szuflada i z całym kompletem (materac, pościel). Kupiliśmy też ubranka dla Basi i piżamke dla Marysi. Marzy mi się jeszcze łóżeczko dla Marysi, ale nie wiem gdzie je zmieścić, bo w pokoju dziecięcym jest kanapa, która jest na stanie mieszkania.
@StarAnia, niesamowity ten brzuch, dwa razy bardziej do przodu niż mój. Niestety na moim pojawiły się nowe rozstępy. Były po tamtej ciąży, a teraz widzę, że to są nowe.
Tak mnie nakrecilyscie na zadbanie o siebie, że jak będzie po mojej wypłacie to idę do fryzjera, a jutro zrobię sobie pielęgnację stóp i usunę włosy z twarzy. Pewnie tylko na to będzie czas i siła.

reklama
Tak Wam zazdroscilam, że Wasze wyprawki są tak do przodu, a u mnie też w końcu coś rusza. W weekend będę miała łóżeczko dla Basi :) Jupi! Naszukalismy się, ale w końcu znajomy sprzedaje białe z szuflada i z całym kompletem (materac, pościel). Kupiliśmy też ubranka dla Basi i piżamke dla Marysi. Marzy mi się jeszcze łóżeczko dla Marysi, ale nie wiem gdzie je zmieścić, bo w pokoju dziecięcym jest kanapa, która jest na stanie mieszkania.
@StarAnia, niesamowity ten brzuch, dwa razy bardziej do przodu niż mój. Niestety na moim pojawiły się nowe rozstępy. Były po tamtej ciąży, a teraz widzę, że to są nowe.
Tak mnie nakrecilyscie na zadbanie o siebie, że jak będzie po mojej wypłacie to idę do fryzjera, a jutro zrobię sobie pielęgnację stóp i usunę włosy z twarzy. Pewnie tylko na to będzie czas i siła.
Bo wynajmujecie? A właściciel nie może jej zabrać?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry