reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mnie się na ostatniej wizycie lekarz pytał czy palę papierosy. Ja że nie, że nawet w domu nikt nie pali u mnie.
A ponoć miałam już jakieś odwapnienia łożyska właśnie. Oooo.
Mnie pytał jakieś 2-3 miesiące temu i kazał dużo pić wody wtedy, ale nie wiem, czemu tak.
Mam przesyłkę z geminii
A ten termometr to dodupny, że tak zapytam? :D bo ja dalej nie wiem, jaki wziąć. P mi radził do ucha.

Ja gole się na czuja bo już nic nie widzę, a później kontrola przed lusterkiem :D
A co do lekarza na NFZ to ja prowadzę tak ciążę i jestem bardzo zadowolona . Na każdej wizycie badanie na samolocie, usg zawsze dostaje zdjęcia :) prenatalne robiłam u innego lekarza z certyfikatem a tak to od początku na NFZ :)

Ja nic nie mam ogólnie do NFZ tylko u mnie w mieście takie zadupie. Tak się traktuje dziewczyny i szkoda bo i gabinet dobrze wyposażony i w sumie lekarz ogarnięty bo prywatnie przyjmuje w Żarach ( miasto powiatowe u nas) i opinie ma dobra a tu nic się nie stara :(

Mnie pytał jakieś 2-3 miesiące temu i kazał dużo pić wody wtedy, ale nie wiem, czemu tak. A ten termometr to dodupny, że tak zapytam? :D bo ja dalej nie wiem, jaki wziąć. P mi radził do ucha.
Ja nigdy nie mierzyłam dodupnie.
A wzięłam ten bo ma miękką końcówkę i łatwiej jest takiemu maluszkowi w pachwinie zmierzyć temperaturę.
Miałam kupić na podczerwień Ale jest tyle opinii różnych że nie mogłam się zdecydować i zrezygnowałam na razie

reklama
Kiedy MAMUSIA się NUDZI ;)
Twój starszy (chyba) syn wygląda jak Piotruś Pan ;)

A ja czekam na kuriera, mam nadzieję, że się dzisiaj w końcu zjawi. Muszę też zamówić jeszcze parę rzeczy, ale nie mogę się zdecydować, co najpierw chce mieć [emoji14]
No i o 15 40 wizyta.

Co do dzieci, to faktycznie teraz spore się rodzą. U mnie kruszyny, bo i ja i Przemek nie należymy do gigantów i bylismy drobni przy porodzie ;) ale mi to na reke. Jak ma się 155 cm wzrostu, to im mniejsze dziecko tym lepiej ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry