Adell1994
Fanka BB :)
A alantan plus to na co ?Mam przesyłkę z geminii
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A alantan plus to na co ?Mam przesyłkę z geminii
Mnie pytał jakieś 2-3 miesiące temu i kazał dużo pić wody wtedy, ale nie wiem, czemu tak.Mnie się na ostatniej wizycie lekarz pytał czy palę papierosy. Ja że nie, że nawet w domu nikt nie pali u mnie.
A ponoć miałam już jakieś odwapnienia łożyska właśnie. Oooo.
A ten termometr to dodupny, że tak zapytam?Mam przesyłkę z geminii
Ja gole się na czuja bo już nic nie widzę, a później kontrola przed lusterkiem![]()
A co do lekarza na NFZ to ja prowadzę tak ciążę i jestem bardzo zadowolona . Na każdej wizycie badanie na samolocie, usg zawsze dostaje zdjęciaprenatalne robiłam u innego lekarza z certyfikatem a tak to od początku na NFZ
![]()
Do pielęgnacji skóry ogólnie. Coś jak bepanthen Ale tańszy.A alantan plus to na co ?bo ja część rzeczy już kupiłam ale jeszcze podpytuje co by mi się mogło przydać
![]()
Nie polecam używać tego na codzień...Do pielęgnacji skóry ogólnie. Coś jak bepanthen Ale tańszy.
Wzięłam z myślą o pielęgnacji sutków. Ale też nadaje się jako maść do pupy
Ja nigdy nie mierzyłam dodupnie.Mnie pytał jakieś 2-3 miesiące temu i kazał dużo pić wody wtedy, ale nie wiem, czemu tak. A ten termometr to dodupny, że tak zapytam?bo ja dalej nie wiem, jaki wziąć. P mi radził do ucha.
Ja to dla siebie wzięłam. Dla małej mam z nivea.Nie polecam używać tego na codzień...
Twój starszy (chyba) syn wygląda jak Piotruś PanKiedy MAMUSIA się NUDZI![]()