seremida
Fanka BB :)
A co polecasz w zamian?O ludu, nigdy więcej Fridy. Nigdy. ZAWSZE się zarazalam od młodej, z tym, że u niej kończyło się na katarku, a u mnie od razu zapalenie zatok, oskrzeli, albo angina
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co polecasz w zamian?O ludu, nigdy więcej Fridy. Nigdy. ZAWSZE się zarazalam od młodej, z tym, że u niej kończyło się na katarku, a u mnie od razu zapalenie zatok, oskrzeli, albo angina
Pewnie szybko zlecą choć mnie się nudzi - jakkolwiek to brzmi i jakkolwiek nie potrzeba mi atrakcjiU mnie z wyprawką powoooli ale do przodu. Ciuszków dostałam tyle, że mogłabym chyba mieć bliźniaki ;p Koszyk na Gemini już pełny, jeszcze co jakiś czas coś dorzucam i na dniach będę zamawiała. Wózek w przyszłym tygodniu będzie już u nas, zostaje do kupienia fotelik... Czekam też z utęsknieniem aż mąż skończy mini remont, żeby móc urządzać pokoik dla małego ale tam tylko kwestia wstawienia łóżeczka, fotela i komody. Czuję, że te 2 miesiące (albo mniej) zlecą strasznie szybko a moja druga połówka wyluzowana, bo przecież jeszcze tyle czasu zostało. Ehh te chłopy![]()
Ja będę testowała aspirator elektryczny novama. Zobaczymy. Do aspiratora z napędem na mamę nie wrócę.A co polecasz w zamian?
Mam i nie polecam! Straszny badziew, nie wyciaga ani gila, ani innych nieczystości. Wlasciwie nic nie robi.Ja będę testowała aspirator elektryczny novama. Zobaczymy. Do aspiratora z napędem na mamę nie wrócę.
Tej firmy masz? Kurde to już nie wiem. Moje dziecko będzie zaglucone chodzić.Mam i nie polecam! Straszny badziew, nie wyciaga ani gila, ani innych nieczystości. Wlasciwie nic nie robi.
Mówię najlepsza tetra do wyciągania glutów. Przy obu mi się sprawdziła i nawet nie wiem czy nie lepiej niż frida choć cyrk przy tym straszny...Tej firmy masz? Kurde to już nie wiem. Moje dziecko będzie zaglucone chodzić.