Cześć dziewczyny

Ja też od 5.30 nie śpię. Pierworodny też.. ja dzisiaj ostatni dzień kiedy chłopaków nie na, już od poniedziałku będę z 1 non stop. Niby powinnam odpocząć, ale od 17 goście i trzeba wejść na odkurzacz i do kuchni też na trochę. Jeszcze gorąco już..
Zaraz idę trochę na spacer bo zauważyłam że taki dzień jak wczoraj cały w łóżku wogole mi nie służy.. jak się rano przewietrzę to lepszy dzień potem.
Goj już sprzątnęłaś? Ładna pobudka..
O próbowaliście taka Frida do odkurzacza podłączyć? U mnie wszyscy znajomi sobie chwalą.. ja miałam marimara ale wrzuciłam po synku bo mnie to obrzydzalo w lazience jak lezalo i teraz katarek wzięłam. Oby się nie przydawało.. z tego marinara tez w sumie bylam zadowolona.
U nas imprezowy.. dziś imieniny męża, jutro urodziny bratanka, w poniedziałek imieniny teściowej.. masakra..
Jeszcze w pn mam lekarza i nie mam co zrobić z synkiem. Teściowa wyjeżdża na weekend i wraca dopiero wieczorem w pn a wizyta na 9.. może mąż się spóźni do pracy, bo nie mam innego pomysłu.
Miłego dnia dziewczyny. W Warszawie dziś prognozują 29 stopni.. ale od jutra znów ochłodzenie..