komareczka
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, podczytuję Was już jakiś czas, nie miałam odwagi napisać heh..
Można jeszcze do Was dołączyć? Pewnie macie juz zwartą grupę, ale spróbować można 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj w Naszym gronie[emoji3]Cześć dziewczyny, podczytuję Was już jakiś czas, nie miałam odwagi napisać heh..Można jeszcze do Was dołączyć? Pewnie macie juz zwartą grupę, ale spróbować można
![]()
WitajCześć dziewczyny, podczytuję Was już jakiś czas, nie miałam odwagi napisać heh..Można jeszcze do Was dołączyć? Pewnie macie juz zwartą grupę, ale spróbować można
![]()
Witamy [emoji4]Cześć dziewczyny, podczytuję Was już jakiś czas, nie miałam odwagi napisać heh..Można jeszcze do Was dołączyć? Pewnie macie juz zwartą grupę, ale spróbować można
![]()
Tak byłam, tzn może zacznę od początku: staralismy się 9 miesięcy, to będzie nasze pierwsze bobo, test zrobiłam 30 grudnia i wyszła bladziutka kreska, poszłam na betę od razu i wyszła ciąża, ale zrobiłam przy okazji progesteron i jak zwykle byl niski, więc zaraz 2 stycznia popędziłam do mojej gin. Oczywiście nic nie było widać, jedynie pogrubione endometrium i mam wizytę 30 stycznia, żeby wszystko już było ładnie widać, serduszko itd. Na razie przyjmuję duphaston i czekam niecierpliwie na 30..Witaj w Naszym gronie[emoji3]
Rozgość się [emoji16]
Byłaś już lekarza?
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zapominaj o witaminach i kwasie foliowym. Trzymam kciuki [emoji3]Tak byłam, tzn może zacznę od początku: staralismy się 9 miesięcy, to będzie nasze pierwsze bobo, test zrobiłam 30 grudnia i wyszła bladziutka kreska, poszłam na betę od razu i wyszła ciąża, ale zrobiłam przy okazji progesteron i jak zwykle byl niski, więc zaraz 2 stycznia popędziłam do mojej gin. Oczywiście nic nie było widać, jedynie pogrubione endometrium i mam wizytę 30 stycznia, żeby wszystko już było ładnie widać, serduszko itd. Na razie przyjmuję duphaston i czekam niecierpliwie na 30..![]()
Ja też mam przeczucie na chłopaka [emoji4]Witajcie Laleczki!
Chciałam pogratulować wszystkim Wam , które są po szczęśliwych wizytach i się cieszą. Cieszę się razem z Wami!
Współczuję przeziębien bo wien co to znaczy..5 dzień w domu z małą..ona oczywiście super, ale ja dentka..
Chociaz dzisiaj juz lepiej bo nie leci jak z kranu. Ja się czuję zupełnie inaczej niz z córką w ciąży. Mam przeczucie, ze to mały rycerz tym razem
![]()
Kwas oczywiście też przyjmujęNie zapominaj o witaminach i kwasie foliowym. Trzymam kciuki [emoji3]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest nas około 30Kwas oczywiście też przyjmujęJeszcze podczas starań przyjmowałam. Ile mniej więcej nas tu jest? Bo chyba sporo
![]()