kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ostatnio pisałyście o piciu wody.
Przemyślałam sprawę i wyszło mi, że pije dwie kawy dziennie i 3 łyki wody rano
Katastrofa co?
Kupiłam sobie dzisiaj wodę gazowaną. Będę pić na przymus.
Nieładnie. Prosimy o poprawę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ostatnio pisałyście o piciu wody.
Przemyślałam sprawę i wyszło mi, że pije dwie kawy dziennie i 3 łyki wody rano
Katastrofa co?
Kupiłam sobie dzisiaj wodę gazowaną. Będę pić na przymus.
Adell1994 a jaka miałaś przeziernosc? U nas była około 2 ale lekarz nie panikowal, bo poza tym zawsze na usg wszystko wzorowo.
GoJ, ciesz się, możesz zacząć nowe zycie, trochę prawie jak czysta karta.
Kasiaczek89pl poszłam za Twoja rada i odczarowalam i kupiłam kilka rzeczy dla Małej![]()
Ja miałam 5 mm także sporo ponad normę. I byłam to kontrolować u 3 różnych lekarzy bo wiadomo jak to z jedną diagnozą.Adell1994 a jaka miałaś przeziernosc? U nas była około 2 ale lekarz nie panikowal, bo poza tym zawsze na usg wszystko wzorowo.
GoJ, ciesz się, możesz zacząć nowe zycie, trochę prawie jak czysta karta.
Kasiaczek89pl poszłam za Twoja rada i odczarowalam i kupiłam kilka rzeczy dla Małej![]()
A co przeglądasz ? Ubranka czy gadżety ?I humor lepszy ? Ja odczarowuje narazie wirtualnie. Przeglądam koszyki na sklepach w necie , wyrzucam , dodaje porównuje ceny. Pokaz co masz
A co przeglądasz ? Ubranka czy gadżety ?![]()
A to takie same niezbędne rzeczySzczerze to takie przyziemne bardziej. Ubranek nie kupuje raczej już. Coś tam mam kupiłam paczkę używek i kilkanaście nowych i na tym koniec narazie. Gadżety to raczej z mężem on bardziej skłonny zaszaleć. W koszykach mam pampersiki , chusteczki , gaziki , gaziki z % , jodynę , krem od odparzeń , mydełko , krem na spacerki , jakieś prześcieradło na przewijak , rożek , kocyk , i chyba jeszcze kilka tych higienicznych aaa wodę morska , sól fizjologiczna ...
A mi juz dwie osoby mowily- po swiezo skonczonej pedagogice i psychologii, ze najnowsze teorie mowia, zeby dziecka na poczatku nie przestymulowywac kolorami, ze nadmiar kolorow nie jest dobry, ze zle wplywa na rozwoj mozgu, ze moze miec cos wspolnego z rozwojem autyzmu czy Aspergera. Nie podam zrodel, bo to byly rozmowy. Ja na poczatek ide w oszczedna kolorystyke.
Moja siostra miala taka hustawke przy coreczce i mala uwielbiala byc w niej bujana.
Jeżeli nie musi być dużo kolorów to mi w to grajA ja właśnie czytałam żeby nie za dużo kolorów żeby nie było za dużo bodźców . I bądź tu człowieku mądry![]()
O tak na święta , napatrzą się na kolory i na świecidełkaJeżeli nie musi być dużo kolorów to mi w to grajbędziemy nadrabiać poza domem, nawet samochód jeden oczojebnie zielony a drugi fioletowy haha
w grudniu Boże Narodzenie to się wszystkie nasze maluchy napatrzą na kolory
Czekam przed gabinetem ginekologa. Ciekawe kiedy ja będę miała to III USG prenatalne? Jakby dziś to by chyba uprzedził... Mloda standardowo przed USG przestała dawać znać z brzucha o sobie, przecież musi zapaść w odpowiednio głęboki sen, żeby w żadnym razie za bardzo się nie ruszać na USG żeby poprawić mamie humor....
Lepiej leżeć nieruchomo i mnie stresować, ech...
pokaż buźkęJa wczoraj miałam wizytę u mojego gina a dzisiaj usg III trymestru , trwało prawie 40 minut ale lekarz obejrzał małego z każdej strony i w końcu mam ładne zdjęcie buźki
Całe szczęście wszystko dobrze, oglądał mózg bo na II prenatalnym była tam 5 mm torbiel ale już się wchłonęła .
U mnie ze względu na dużą przyzierność karkową na I prenatalnym miałam i echo i dokładne dalsze prenatalne i jeszcze po porodzie mam powiedzieć w szpitalu żeby kontrolowali mi malutkiego
A to takie same niezbędne rzeczyJa gadżetów staram się nie kupować , bujaczek mam od sąsiadki pożyczony , na nic więcej nie mam za bardzo miejsca .
Tak myślę o rożku , narazie jeszcze nie mam i tak myślę czy sam kocyk nie wystarczy![]()