Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co to za lekarz!!!Ja po „wizycie”. Lekarz przepisal mi duphaston BO CHCIALAM, ale dla niego to bez sensu.. biore tez acard.. taki gbor z niego ze masakra.. powiedzial, ze nie bedzie prowadzil ciazy biochemicznej...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale jak to biochemicznej? U Ciebie taka jest? Krwawisz?Ja po „wizycie”. Lekarz przepisal mi duphaston BO CHCIALAM, ale dla niego to bez sensu.. biore tez acard.. taki gbor z niego ze masakra.. powiedzial, ze nie bedzie prowadzil ciazy biochemicznej...
Nienawidzę jak ktoś mnie tak traktuje [emoji19]Ja po „wizycie”. Lekarz przepisal mi duphaston BO CHCIALAM, ale dla niego to bez sensu.. biore tez acard.. taki gbor z niego ze masakra.. powiedzial, ze nie bedzie prowadzil ciazy biochemicznej...
Ale jak to biochemicznej? U Ciebie taka jest? Krwawisz?
Debil!!!!No wlasnie nic! Nawet plamienia nie ma.. zbadal mnie i czysto.. powiedzial ze beta jest tak mala ze to nie ma narazie sensu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie nic! Nawet plamienia nie ma.. zbadal mnie i czysto.. powiedzial ze beta jest tak mala ze to nie ma narazie sensu.
Koniecznie zmień lekarza. Współczuję ci takiego traktowania.
A jaka masz betę i który dpo? Przepraszam, pewnie są te informacje wcześniej, ale nie chce mi się szukać [emoji4]No wlasnie nic! Nawet plamienia nie ma.. zbadal mnie i czysto.. powiedzial ze beta jest tak mala ze to nie ma narazie sensu.