Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co to za lekarz!!!Ja po „wizycie”. Lekarz przepisal mi duphaston BO CHCIALAM, ale dla niego to bez sensu.. biore tez acard.. taki gbor z niego ze masakra.. powiedzial, ze nie bedzie prowadzil ciazy biochemicznej...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale jak to biochemicznej? U Ciebie taka jest? Krwawisz?Ja po „wizycie”. Lekarz przepisal mi duphaston BO CHCIALAM, ale dla niego to bez sensu.. biore tez acard.. taki gbor z niego ze masakra.. powiedzial, ze nie bedzie prowadzil ciazy biochemicznej...
Nienawidzę jak ktoś mnie tak traktuje [emoji19]Ja po „wizycie”. Lekarz przepisal mi duphaston BO CHCIALAM, ale dla niego to bez sensu.. biore tez acard.. taki gbor z niego ze masakra.. powiedzial, ze nie bedzie prowadzil ciazy biochemicznej...
Ale jak to biochemicznej? U Ciebie taka jest? Krwawisz?
Debil!!!!No wlasnie nic! Nawet plamienia nie ma.. zbadal mnie i czysto.. powiedzial ze beta jest tak mala ze to nie ma narazie sensu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie nic! Nawet plamienia nie ma.. zbadal mnie i czysto.. powiedzial ze beta jest tak mala ze to nie ma narazie sensu.
Koniecznie zmień lekarza. Współczuję ci takiego traktowania.
A jaka masz betę i który dpo? Przepraszam, pewnie są te informacje wcześniej, ale nie chce mi się szukać [emoji4]No wlasnie nic! Nawet plamienia nie ma.. zbadal mnie i czysto.. powiedzial ze beta jest tak mala ze to nie ma narazie sensu.