Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę nad kilkoma rozwiązaniami.Jak będzie biało to będzie ładnielubię biel na ścianach i jasne podłogi. Wtedy zmieniasz tylko dodatki i automatycznie zmienia się cały charakter pomieszczenia. Tylko czy biale ściany przetrwają przy bandzie małych chłopców?
![]()
Dobrze że wyciągnęłaś jedno na wierzch bo już myślałam, że to cały karton czekolady MilkaAle fajny patentFacetom też odbija w ciąży. Wybacz muZ nowego bym nie prala, ale wywietrzyla na dworze.A weźcie z tym tyciem. Na mnie XS wisiało przed ciaza, a teraz wyglądam jak wieloryb. 15 kg do przodu, katastrofa!
A taki prezent dostałam od położnych w przychodni [emoji14] 180 sztukZobacz załącznik 876490
Ja też tak myślałamDobrze że wyciągnęłaś jedno na wierzch bo już myślałam, że to cały karton czekolady Milka![]()
Nie rób sobie tego. W takim małym korytarzyku żadnej czerniAlbo do połowy kredową czarną...
No z 10 na dobę, to tak by wychodziło. Werka waliła kleksa przy każdym karmieniu, a karmien na początku jest od ch...a [emoji14]
Głodnemu chleb na myśli![]()
Oj tam. Od razu kult pięknaja po prostu juz jestem ciut zmęczona tym nowym ciężarem... Żal mi moich nóg, zawsze miałam kompleksy na punkcie ud, a dzisiaj zmierzyłam i mam chyba 10 cm więcej w obwodzie uda, co za koszmar. Przybieram dokładnie w tych miejscach, na punkcie których zawsze miałam kompleksy.
Nieeee, no o co Ty nas podejrzewaszGłodnemu chleb na myśli![]()