Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakbym czytała o sobie . W zeszłym tygodniu trochę nadrobiłam książkowe zaległości a teraz znowu nie mam chęci czytać .Ja mam identycznie: tez uwazam, ze lepiej sie ruszac i ruszam sie jak sie dobrze czuje. Uwazam, ze ruch jest zdrowy i dla nas i dla dziecka, pobudza krązenie, ponoc tez zapobiega przykurczom u dziecka. Jednak jak mam do wyboru tabletki lub odpoczynek i lezenie to wybieram to drugie.
Szczerze mowiac to zupelnie inaczej sobie wyobrazalam ciaze: ze na basen i joge pochodze, nadrobie sprawy domowe (jakies szycie i robotki), przeczytam zalegle ksiazki ... a niestety kiepskie samopoczucie na niewiele mi pozwala.
Tak, jak pisza dziewczyny, tez czuje sie ciezkawo, chcialabym wrocic do swojego ciala i formy. Niby duzo nie przytylam, ale czuje sie bardzo ograniczona, chyba glownie przez swoje dolegliwosci, ze o problemach z zapinaniem butow i innych nie wspomne...

Ja też mam koszyk na gemini napełnionyA mnie brakuje porządnego treningu [emoji16] orbitrek, mel b... W ogóle spaceru bez sapania i uczucia ,że zaraz zwymiotuje wszystko co mam w sobie. Tego poweru do sprzątania i ogarniania chałupy. Dobrze ,że już z górki [emoji16]
Od miesiąca się śmieje ,że nawet w kościele w ławce się nie mieszczę z moim brzuchem , kiedy stoję.[emoji16][emoji16][emoji16]
Mała szaleje wieczorem mimo ,że na dniu ledwo, ledwo.
Zamówiłam sobie wszystko do szpitala na Gemini . Jeszcze zostaje kupić torbę i mogę rodzić [emoji16][emoji16][emoji16]
Moja koleżanka urodziła 3 tyg wcześniej![]()
Jak fajnie, że trzyma rękę na brzuszku , ja uwielbiam jak mój S. tak robiPrzylazł do mnie i już się przytula... a ja nie umiem się na niego długo złościć
Zobacz załącznik 876516