majapszczolka242
Fanka BB :)
O tak!! Jestem za!!A i jeszcze ja też z tych co nie narzekają na TAKĄ pogodę. Niech się teraz napada a potem żeby była Polska Złota Jesień.
I my z dzieciaczkami w gondolach na spacerach wśród złotych liści
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O tak!! Jestem za!!A i jeszcze ja też z tych co nie narzekają na TAKĄ pogodę. Niech się teraz napada a potem żeby była Polska Złota Jesień.
A jak tam u Ciebie? Co mowia lekarze?O tak!! Jestem za!!
I my z dzieciaczkami w gondolach na spacerach wśród złotych liści![]()
![]()
KTG w porządku za każdym razem - brak skurczy. Robią mi je dwa razy dziennie. Dostałam dwie dawki sterydu na plucka więc w razie czego Mała zabezpieczonaA jak tam u Ciebie? Co mowia lekarze?
To super, ze nie ma skurczy i wyniki dobreKTG w porządku za każdym razem - brak skurczy. Robią mi je dwa razy dziennie. Dostałam dwie dawki sterydu na plucka więc w razie czego Mała zabezpieczona
Wyniki posiewów wszystkie ujemnejutro ostatni wynik ma być na grzyby też liczę że będzie ujemny. Jeśli tak to jutro zakładamy pessar i we wtorek do domu
Ogólnie sytuacja chyba opanowana
Łykami nospe 3xdziennie i luteina 2xdziennie dowcipnie ;p
A jak sie ratuje posolony kompot? Pytam, bo nigdy nie wiadomo, co sie przytrafiDzień dobryja czekam na moją doule. Ma przyjść z trzyletnim synkiem, więc postanowiłam zrobić dzieciom kompot ze śliwek, bo mam pełno z ogródka.
Trochę go chciałam doslodzic.
Więc do garnka dosypalam dwie łyżeczki... soli ;p
Miłego dnia dziewczyny!
Ps. Kompot uratowany![]()
Szyjka w czwartek na USG 18 mm i pęcherz płodowy uwypukla się do szyjki czyli robi się rozwarcie od środka.To s
To super, ze nie ma skurczy i wyniki dobre, a pessar z jakiego powodu - skracanie czy rozwieranie szyjki?
Nie było łatwo , bo kiedyś nie wierzyłam ,że Bóg istnieje ,że jest dobry. Musiałam mocno upaść jako młoda osoba ,żeby się podnieść i docenić. [emoji6] Nie zawsze jest mi łatwo zachować spokój ... No ale wiierzyc , to znaczy czynić. Czasem coś na przekór sobie , ale dzięki Bogu widzę ,że O z największego zła wyciąga ogromne dobro i przemiany serc.Podziwiam Cię. Masz tyle spokoju w sercu. Po tym wszystkim? Jak? Szacun..
Tylko różaniec ma taka moc..
Surowego kartofla trzeba w nim ugotować. Wciągnie sól.A jak sie ratuje posolony kompot? Pytam, bo nigdy nie wiadomo, co sie przytrafi?
Ja ostatnio zrobilam serniczek bez cukru, polewalam syropem klonowym udajac, ze tak ma byc
.
Oglądałam kiedyśNie było łatwo , bo kiedyś nie wierzyłam ,że Bóg istnieje ,że jest dobry. Musiałam mocno upaść jako młoda osoba ,żeby się podnieść i docenić. [emoji6] Nie zawsze jest mi łatwo zachować spokój ... No ale wiierzyc , to znaczy czynić. Czasem coś na przekór sobie , ale dzięki Bogu widzę ,że O z największego zła wyciąga ogromne dobro i przemiany serc.
Gdybyście się chciały podbudować , to będąc w ośrodku socjoterapeutycznyn na praktykach miałam okazję poznać genialnego człowieka. Na YT wystarczy ,że wpiszecie świadectwo nawróconego gangstera. Trwa może z 10 min, może mniej. Mnie się w głowie nie mieści ,że można tak bardzo odmienić swoje życie
W ogóle wczoraj położna poleciła mi książkę z płytą pana Zawitkowskiego. Wzięłam się za nią od razu jak kupiłam w empiku. Jest bardzo fajna i myślę ,że może pomóc pierworódkom
Zobacz załącznik 877794
Surowego kartofla trzeba w nim ugotować. Wciągnie sól.