Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szyjka w czwartek na USG 18 mm i pęcherz płodowy uwypukla się do szyjki czyli robi się rozwarcie od środka.
KARTOFLA nie kalafioraA nie zostanie posmak kalafiora? Ja znam z ziemniakiem.. Ale on mniej zapachowy![]()

Lepszy od jedynki? Bo jak taka pogoda się utrzyma to byśmy poszli... Ja w ogóle poszłabym na MAMMAMIA 2 jedynka mi się podobała no i uwielbiam zarówno piosenki Abby jak i p. Meryl S.Wróciliśmy z kina.. byliśmy na niemamocni2. Film jak Film, dziecięcy, rodzinny. Ale te fotele masakra. Męczyłam się ja i Dawid też bo on bez 1 ręki.. we wtorek idziemy na kontrolę.. mam nadzieję że będzie dobrze.. trzymajcie kciuki.
też byłam wczoraj z synem na iniemamocni 2Wróciliśmy z kina.. byliśmy na niemamocni2. Film jak Film, dziecięcy, rodzinny. Ale te fotele masakra. Męczyłam się ja i Dawid też bo on bez 1 ręki.. we wtorek idziemy na kontrolę.. mam nadzieję że będzie dobrze.. trzymajcie kciuki.
Lepszy od jedynki? Bo jak taka pogoda się utrzyma to byśmy poszli... Ja w ogóle poszłabym na MAMMAMIA 2 jedynka mi się podobała no i uwielbiam zarówno piosenki Abby jak i p. Meryl S.
Hahaha okazuje sie, że... Sól podbija słodki smak. Z racji tego, że tej soli było niewiele, kompot zrobił się... Słodszy!A jak sie ratuje posolony kompot? Pytam, bo nigdy nie wiadomo, co sie przytrafi?
Ja ostatnio zrobilam serniczek bez cukru, polewalam syropem klonowym udajac, ze tak ma byc
.
Byle nie nudny... Ja na jakiejś już mie pamiętam której produkcji kinowej dla dzieci. wynudziłam się jak mops. To już nawet na Equestria Grirls mniej się nudziłam niż na tamtym.. nawet nie pamiętam co to było. A na Singu czy Bocianach miałam ubaw po pachy i takie seanse rodzinne lubię.Porównywalny jak dla mnie..