kasiaczek89pl
Fanka BB :)
On w ogóle b. niemiły. Z góry przyszedł negatywnie nastawiony i wściekły mimo że ja byłam grzeczna i miła dla niego.
Trudno.
Może choć mu się humor poprawił czy jakoś...
Pewnie tak. Staraj się nie myśleć o tym.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
On w ogóle b. niemiły. Z góry przyszedł negatywnie nastawiony i wściekły mimo że ja byłam grzeczna i miła dla niego.
Trudno.
Może choć mu się humor poprawił czy jakoś...
Staram. Karma wraca... więc moja przykrość bedzie kiedyś jego... Ja to zwyczajnie na tej swojej dobroci jakkolwiek się przejezdzam. Ale no nie umiem bez powodu jak kogoś nie znam być nie uprzejma... tak mnie nauczono.Pewnie tak. Staraj się nie myśleć o tym.
Staram. Karma wraca... więc moja przykrość bedzie kiedyś jego... Ja to zwyczajnie na tej swojej dobroci jakkolwiek się przejezdzam. Ale no nie umiem bez powodu jak kogoś nie znam być nie uprzejma... tak mnie nauczono.
Jak to moja babcia mówi jak ktoś ma miękkie serce musi mieć twardy tyłek.Ja tez nie. Za dobre jesteśmy i tyle ...
Taaa... ja zawsze jak zachowam się wobec kogoś niezasłużenie zbyt chamsko to potem to przeżywam przez kilka... tygodni jak nie miesięcy...Ja tez nie. Za dobre jesteśmy i tyle ...
TakCzy Wam też zdarza się słyszeć taki śmieszny dźwięk kliknięcia dochodzący z brzuszka, kiedy dziecko się rusza?
Czy Wam też zdarza się słyszeć taki śmieszny dźwięk kliknięcia dochodzący z brzuszka, kiedy dziecko się rusza?