GoJ
Fanka BB :)
Tego nie oszukam bo on skacze jak małpa i to widać z zewnątrzZe ruchów nie czujesz. Najlatwiej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tego nie oszukam bo on skacze jak małpa i to widać z zewnątrzZe ruchów nie czujesz. Najlatwiej![]()
Kurde, to jak u mnie [emoji14] to że bóle okresowe i parcie na kroczeTego nie oszukam bo on skacze jak małpa i to widać z zewnątrz![]()
Haha, no właśnie xDTego nie oszukam bo on skacze jak małpa i to widać z zewnątrz![]()
Właśnie tego się obawiam, że tym samomacaniem tylko dorabiasz sobie powodów do nerwów. Nie grzebałabyś to byś nie wiedziała ;PW pozycji wannowej tą gulę mam głębiej... więc może ja sobie daruję samomacaniei przestanę wkrecac jazdy
![]()
Bo to jakby człowiek na polu robił to by nie miał czasu na pierdoły! A tak nudzi się i wymyśla...Właśnie tego się obawiam, że tym samomacaniem tylko dorabiasz sobie powodów do nerwów. Nie grzebałabyś to byś nie wiedziała ;P![]()
A ja sie chcialam chwalic jak to od rana dzialam. Pranie nastawione, dwa kolejne czekaja. Mialam pedzic na bazarek po morele, ale jakos tak zaleglam przed forum, a za chwile moj ulubiony program na yt. Na bazar pojde po nim. Prasowakabym w trakcie, ale poprasowalam wczoraj pod koniec prasowania bialej poszwy na koldre okazalo sie, ze jakis owad zrobil na niej kupe( brazowa kropka, taka wyrazna) buuuu zaprac sie nie udalo. To dzisiaj powtorne pranie. Zla jestem. Taki efekt suszenia w ogrodku...
wiesz, zawsze można jak ja przesadzać w drugą stronę. Wczoraj pisałam, że rano zaczęłam wymyślać powody do nerwów, a wieczorem jak rzeczywiście pierwszy raz w tej ciąży naszedł mnie taki dziwny mocny skurcz, że nie mogłam się ruszyć to tylko przeczekałam, pooddychałam, uspokoiłam S. że to się chyba może zdarzać, ale nie jest fajnie, a poród pewnie będzie jeszcze 10x gorszy, czyli mam przerąbane... A potem jak przeszło to wstałam, sprawdziłam w łazience, czy nie ma żadnych plamień i poszliśmy się jeszcze przejść na spacer, bo skurcz opóźnił nam wyjście...Bo to jakby człowiek na polu robił to by nie miał czasu na pierdoły! A tak nudzi się i wymyśla...