Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Bo 10 lat to dziecko, nawet jak sie jej inaczej wydajeWiesz miś misiem. Ale to jest większy miś jak młoda [emoji23] i niańczy go . Wiec chyba chęć na dorosłość i hybrydy jej przeszła![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bo 10 lat to dziecko, nawet jak sie jej inaczej wydajeWiesz miś misiem. Ale to jest większy miś jak młoda [emoji23] i niańczy go . Wiec chyba chęć na dorosłość i hybrydy jej przeszła![]()
O tak, tez mam takie pragnienie. Obiecuje sobie roznosci
, a tymczasem bawelniane gacie ( nie powiem- bardzo to wygodne), koszule z dziura na cyc i wielki baniak przed soba. Ja sie smieje, ze idzie brzuch, a potem ja
.
Z urodowych rzeczy to jak bedzie mozna to lece sobie depilacje laserowa zapodac - dla mnie to extra sprawa, musze dobic to co zaczelo odrastac. I ciagle mowie mojemu, ze bede chodzila ( oczywiscie jak sie pogoje) na jakis fitness wiec wybywam z domu i juz. Bedzie mial syna dla siebie
.
Poszlam na bazarek, przytaszczylam dwie siaty owocow i warzyw i ledwie zyje, ale i to kusilo i to necilo. Zjadlam troche moreli i 30 dag borowek. Nawet sie nie przyznam, ze kupilam.
no wlasnie tak to wygladalo kolejna wizyta 8 i na tej ma mi powiedziec . Bezmyslnie wyszlam zatkalo mnie i poszlam a teraz zaluje ze nie dopytalam ;PJa mam termin na 29 września
Z płcią nie pomoge, chyba mimo 30 lat na karku nie umiem rozpoznawac płci nawet jak tak dobrze widać narzady haha
Twój lekarz to taki... żartowniś. Udusiłabym. A na pewno nie wyszłabym zanim nie powiedziałby mi czy to chłopak czy dziewczyna. My mamy prawo się na tym nie znać![]()
A sprawdz opis usg- u mnie jest informacja: plec meska. Moze masz tam taka informacje. Sprawdz wszystkie wyniki badan, moze gdzies znajdziesz. Swoja droga dziwne to jego zachowanie...no wlasnie tak to wygladalo kolejna wizyta 8 i na tej ma mi powiedziec . Bezmyslnie wyszlam zatkalo mnie i poszlam a teraz zaluje ze nie dopytalam ;P
Aniu, dzieki za podpowiedz. Staniki rzeczywiscie ładne, a co wazniejsze -sprawdzone!Straszne są te staniki, rozmiarowka z kosmosu, rozciągają się i ogólnie feee. Jako miłośniczka kobiecych biustów odradzam [emoji14]
Mój ulubiony teraz to ten - jest świetny. A po porodzie w ogóle kupię sobie jakieś przepiękne, seksi okrycie na moje mleczne wymiona ;pZobacz załącznik 880938
To, co zawsze należy robić - zdrowo jeść, nie palić nosić odpowiednio dopasowane biustonosze. To ciąża sprawia, że piersi się zmieniają, a badania dowodzą, że im dłuższe karmienie, tym lepsza kondycja piersiAniu, dzieki za podpowiedz. Staniki rzeczywiscie ładne, a co wazniejsze -sprawdzone!
Jako milosniczka damskich piersi podpowiedz, co robic zeby sie biust nie zdeformowal od tego rosniecia, karmienia. Ja mialam ladny przed, teraz mi urosl o dwa rozmiary, otoczki sciemnialy. Chce karmic piersia i chyba nie powinno byc z tym problemow (mama karmila, siostra karmila), mam gruczolista budowe piersi ( wg lekarza 3 czy 4 stopien). Nie chce jednak miec po karmieniu dwoch nalesnikow.
Na razie smaruje balsamem lub olejkiem (tym samym co brzuch), spie w topach (zaczelam jak mnie piersi bolaly na poczatku), teraz tez jest wygodnie i mam nadzieje, ze dzieki temu biust mi sie nie rozciagnie. Co jeszcze radzisz?
Dla mnie to moszna z jajeczkami.Termin na 30 września . Ostatnie usg prenatalne za mna .. Wiekszosc z was tez juz pewnie po tych badaniach a wiec prosze o pomoc w ocenie plci . Bo moj lekarz dal mi kartke i pow ze golym okiem widac i zakonczyl wizyte . :/