Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tam jeszcze przed spodziewanym okresem zrobiłam test bo to planowe było.
Najpierw brałam kwas foliowy, potem wyjęcie spiralki. Po wyjęciu musieliśmy odczekać cały cykl i wtedy cały grudzień był nasz
A ja jestem mega płodna więc zaskoczyło podobnie jak w poprzednich ciążach. Od pierwszego razu.
Teraz planujemy wazektomie dla chłopa.
Ale póki nie zrobi i nie będziemy pewni, że jest wykonana ok to będę brać tabletki anty dla karmiących.
Wolała bym plastry ale nie można
@KINDERBUENO88
No coś jak kasia opisała. Coś jak np. kupę ci się chce...
U mnie dodatkowo często wiążą cię z wymiotami i lub oddaniem stolca. Ja nie czuję napięcia brzucha zbyt. Mi idzie od krzyża delikatnie i narasta zmierzając ku jajnikom jakby. Potem właśnie trzyma na pewnym piziomie i odpuszcza... takie fale bólu.. raczej tępe niż ostre...
U mnie też są różnice tygodniowe i nawet tydzień i kilka dni i lekarz mówił że wszystko w porządku . Różnice do dwóch tygodni są normalne, nie każde dzieciątko wygląda tak samoBrzuszek i nóżki tydzień do tyłu, a główka o tydzień większa. Waga tez nie duża 1561g w 31 tygodniu
Mi ostatnio tylko palcami i stwierdził że długa i twarda i nie mierzył .Wam ta szyjkę lekarz co wizytę bada?
Mi nic nie gadał jaka długość szyjki...
Ja tak samo nie wierzyłam, lekarze mi mówili że to będzie trwało , żeby odstawić anty na 3 miesiące a później zrobimy monitoring i symulacje cyklu . Jeden to nawet mówił o klinikach leczenia niepłodności . A tutaj w połowie listopada odstawione anty i w styczniu już dwie kreskiNo ja nie wierzyłam ze się udało. Tylko jakoś w styczniu coś koło wtorku mieliśmy stłuczkę i tak se myśle kurde dobrze ze tylko trochę bo jakbym była w ciąży to by było nieciekawie. I na ta myśl jakoś zrobiłam test na drugi dzień albo jeszcze ten nawet
Ja mam takie bóle w dole brzucha silniejsze niż na miesiączkę które po jakimś czasie przechodzą więc myślę że to to .A skurcze jaki to jest ból? Jak byście by go opisały ?
KINDERBUENOO88 a bierzesz jakieś leki rozkurczowe, nospa czy magnez? Bardzo boli?