kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Wszystkie ciężarne wykupiły mi KUKURYDZĘ w biedrze!!! Chamstwo!
Będą domowe kebsy. Ale tej kukurydzy nie odpuszczę.
No mi tez się zachciało kukurydzy ale ja już tyle dziś zjadłam ze chyba się powstrzymam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystkie ciężarne wykupiły mi KUKURYDZĘ w biedrze!!! Chamstwo!
Będą domowe kebsy. Ale tej kukurydzy nie odpuszczę.
Zdjęcie się zmieniłoW sensie? Aż tak mnie ciąża zmieniła ?
Jeśli te książki z wierszami to ta sama akcja o której ja czytalam to ma to ruszyć niby teraz od września i książki mają być dołączone do niebieskiego pudełka (tego co się w szpitalu dostaje).A propo książek nie wiem dokładnie od kiedy ale każdemu nowonarodzonemu dziecku w Polsce mają dawać w szpitalu książkę "Pierwsze Wiersze"...
I jeszcze jakieś w żłobkach przedszkolach i szkołach... ale to chyba już nie personalnie tylko dla ogółu..
Co sobie będziesz żałować??No mi tez się zachciało kukurydzy ale ja już tyle dziś zjadłam ze chyba się powstrzymam.
Zdjęcie się zmieniło
to nie ogarnęłam że to ty.
A ja w 2 ciąży/porodzie nie dostałam NPJeśli te książki z wierszami to ta sama akcja o której ja czytalam to ma to ruszyć niby teraz od września i książki mają być dołączone do niebieskiego pudełka (tego co się w szpitalu dostaje).
Wygladasz szczuplej na tym zdjeciu niz tym ze szkoly w sensie buziAha. No ja tez trochę. Cera, owal twarzy i te oczki małe :/ ujdzie , kiedyś będzie lepiej.
Co sobie będziesz żałować??
Wygladasz szczuplej na tym zdjeciu niz tym ze szkoly w sensie buzi
A ja w 2 ciąży/porodzie nie dostałam NPa jak teraz też nie dostanę to i z książki d..a
![]()