kasiaczek89pl
Fanka BB :)
O matko to się najedliscie
Ja się chipsami obżeram haha
Ja nie mogę się przemoc na chipsy. Przed ciąża to dwie paczki z micha sosu i dwa trzy kielichy wina do tego. Teraz na nie patrzeć nie mogę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko to się najedliscie
Ja się chipsami obżeram haha
Ja ten Mg do łykania co by tachykardia nie wróciłaJa stopy moczę w wodzie z magnezem. Ha ha i żeby Wam nie było zazdrość to tez mi spuchły właśnie widzę.
Ja ten Mg do łykania co by tachykardia nie wróciła
Ja mam po zgagęJa nie mogę się przemoc na chipsy. Przed ciąża to dwie paczki z micha sosu i dwa trzy kielichy wina do tego. Teraz na nie patrzeć nie mogę.
Słodko-słony i maślany... ciepła miękka pycha.
Spoko... ja zaraz poczyram ile tam w tabletce ale myślę ze 2×2 bede brac... ja to z lekami na bakierWiem wiem. Tylko tak skojarzyłam sobie i od razu napisałam co u mnie. Ja nadal 4*2 magnezu.
Ja tak kocham pomidory a teraz jem je tylko rano i albo zgaga albo jeszcze zwracam... a jak urodzę to będzie po sezonie a malinowe będą po 15 zeta kg.
Kolba z grilla!!!! Oszszsz zdechne zaraz jak nie zjem kukurydzy!Gadaj jeszcze , gadaj .... stary odmówił jazdy po kukurydze bo robi grilla. I pyta jak dużo zjem [emoji23] nie no chyba nic już dziś
Kolba z grilla!!!! Oszszsz zdechne zaraz jak nie zjem kukurydzy!
Ja najpierw i tak ją podgotowuję 30m na wrzątek. Potem po kilka minut na grill z każdej strony. Nie robiłam inaczej. Gotowana już jest w biedrze to myślę że albo w folię już z masłem i solą i po 15 minut po dwie strony albo póki nie zbrazowieje i nie bedzie ciepła bez folii.Długo by się piekła ?