D
Deleted member 178444
Gość
No no no, cóż za hymn pochwalny dla pochwyPochwę mam cudowną. Piękna. Zero jakichś zaczerwienień czy śladów infekcji. Rozwarcie na palec - kontrolować. Szyjka długa. Generalnie cacy. Jestem w domu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No no no, cóż za hymn pochwalny dla pochwyPochwę mam cudowną. Piękna. Zero jakichś zaczerwienień czy śladów infekcji. Rozwarcie na palec - kontrolować. Szyjka długa. Generalnie cacy. Jestem w domu.
No tak ale coś zawsze mogą powiedzieć by uspokoić człowiekaAle oni też nie wiedzą, bo skąd mają wiedzieć? Ktg to podstawowe badanie, które jako pierwsze okresla dobrostan dziecka. Trzeba je zrobić, żeby lekarz miał podstawy do wystawienia diagnozy![]()

Tak o pochwie można by peany pisać. Co do gluta jak wyżej... o to rozwarcie pytał i na tym chyba bardziej się skupił po badaniu.No no no, cóż za hymn pochwalny dla pochwya zielony glut doczekał się jakiegoś komentarza?
No to dobrze!Pochwę mam cudowną. Piękna. Zero jakichś zaczerwienień czy śladów infekcji. Rozwarcie na palec - kontrolować. Szyjka długa. Generalnie cacy. Jestem w domu.

No to mówili żeby się nie martwić i że dziecko pięknie współpracuje.No tak ale coś zawsze mogą powiedzieć by uspokoić człowieka![]()