Spoko. Przetrwam.Przykro mi:/
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko. Przetrwam.Przykro mi:/
Z sodyWbijaj. Młode nam zrobią jakieś „drinki”![]()
Ale mnie denerwujesz takim pysznym jedzeniem ehhhh
Pociesze cię słyszałem że taki upał ma być do 26 sierpnia Ehhhh
Trzymam kciuki.Kochani nie nadrobię was , ale jest bardzo dobrze. Brat pojechał do tej psycholog z centrum interwencji i udostępnił jej nagrania drugiego brata, gdzie marek zwierza się siostrzenicy co robi jej konkubent . Oczywiście bratowa mówi ,że dziecko i mój brat kłamie , a chłopak jej laskotal tylko małego. Sprawa poszła do sądu , bo nie chciała tego ugodowo załatwić. Ale mamy ogromne szanse , bo centrum stoi za nami i psycholog, która bada dziecko. Teraz występujemy o to , aby mały do wyjaśnienia sprawy został u nas. Także jest bardzo dobrze.
Facet. Facet i to taki FAAACET mjooodziooo. Na poród to ja się i uczeszę wszędzie i mejkap normalnie![]()
Ale mnie denerwujesz takim pysznym jedzeniem ehhhh
Ja mam wannęI tak mi się nie chce rozkładać. Mam 4 baseny w promieniu 10 km. Wiec jak coś to pojadę wg uznania naotwarty lub pod dach![]()
Wytatuuje sobie "fajna pochwa"No nie dziwię się.. jak się będziesz golić to zrób mu strzałkę gdzie ma potrzeć![]()