reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
W ogóle normalnie ja mam taka chora pamięć.
Nawet szefowa się mnie bała bo pamiętałam wszystko, co do dnia i tego jak była ubrana itp.

Ale zdarza mi się zapomnieć takie proste sprawy. Np zabrać psa jak idę z nim na spacer :p
Ja to totalnie zdebilniałam w tej ciąży... a pamięć odkąd wyszłam za mąż mam do d..py bo muszę pamiętać za dwoje a mąż jak miał 4 lata stwierdził że ma "śkleloźę" i mu to w smak...

Abstynencję alkoholową zbereznice [emoji14] coby gotowi do wskoczenia za kółko byli!

Haha ja od razu pomyslalam o alkoholu i mysle sobie: ale mam pato zwiazek, ze to mi przyszlo na mysl a nie seks :p
Moj sam powiedzial kilka dni temu, ze od 1 sierpnia juz zero, ale nie ufam mu pod tym wzgledem, bo jest miekka fujara i zawsze sie zlamie.
Z reszta nawet ostatnio sie zarlismy, bo wychodzil z domu i mowil ze nie bedzie pil, a jak wrocil to poczulam alkohol i jego tlumaczenie: 2 PIWKA TO NIE PICIE.
Aha, czyli po 2 piwkach mnie zawiezie, bo to nie picie. Spoko.

Abstynencję alkoholową zbereznice [emoji14] coby gotowi do wskoczenia za kółko byli!

Haha ja od razu pomyslalam o alkoholu i mysle sobie: ale mam pato zwiazek, ze to mi przyszlo na mysl a nie seks :p
Moj sam powiedzial kilka dni temu, ze od 1 sierpnia juz zero, ale nie ufam mu pod tym wzgledem, bo jest miekka fujara i zawsze sie zlamie.
Z reszta nawet ostatnio sie zarlismy, bo wychodzil z domu i mowil ze nie bedzie pil, a jak wrocil to poczulam alkohol i jego tlumaczenie: 2 PIWKA TO NIE PICIE.

To lepiej szukaj nr na taxi , kasa w torbę ... albo ktoś pewny i dostępny ze znajomych.

reklama

To co tak późno piszesz jak już większość po zwierzeniach:);)

Mój narazie nie na żadnej.. jedno, że inteligentny i nie wypije jak ja w takim stanie.. nawet z nim o tym nie rozmawiałam, bo obojgu nam się to wydaje oczywiste.. A z drugim.. też brak.. Ale teraz już rzadko nam się zdarza.. raz na tydzień.. póki lekarz nie zabroni to zależy jak się czuje i ile mogę.. w 1 ciazy tak próbowaliśmy wywołać porod;) ale nie działało.. hehe.. Tak że jak nie na przeciwwskazań to do konca:))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry