GoJ
Fanka BB :)
Bo tak samo im źle jak nam w te upały a dodatkowo buzuje w nich energia a sił brak... ja się im nie dziwię.Nie dzięki. Dziś chyba taki dzień bo wszystkie dzieci jakie spotykam nie maja humoru ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo tak samo im źle jak nam w te upały a dodatkowo buzuje w nich energia a sił brak... ja się im nie dziwię.Nie dzięki. Dziś chyba taki dzień bo wszystkie dzieci jakie spotykam nie maja humoru ...
No teraz to B. zakochany w braciszku i zniecierpliwionyHe he
Nasze panny to chca brata....
Pytam. A jak bedzie dziewczynka???
Przezyjemy no
Na szczesxie humory humorami....No teraz to B. zakochany w braciszku i zniecierpliwionyjuż opowiada jak będzie z wózkiem latał
![]()
300+ udało mi się przez internet ale muszę rodzinne i 500+ więc chyba się bujnę zależy od samopoczucia. Ale wolałabym mieć to z głowy

He he
Nasze panny to chca brata....
Pytam. A jak bedzie dziewczynka???
Przezyjemy no
Ja mam juz skierowanie od mojego lekarza na cc i kade za tydzien 7.08 do szpitala, tam mi lelarz wyznaczy termin. Mam taka nadzieje. Ja bym chciala 39+0 a jak bedzie to zobaczymy.Jestem czytam was, naleśniki zrobione, pranie powieszone muszę jechać do sklepu i dziś po 19 moje panny jadą na kolonie Ufff coraz bliżej końca wakacji....
.
Dziewczyny te które mają mieć cesarke czy macie już ustalony termin???? Ile dokładnie przed wam lekarz robi? Ja wizytę mam 10sierpnia i chve już coś zapowiedziec chciałabym aby zrobił mi 38,1tc wiem że wcześnie ciut ale mi pasuje, jak to u was????
Wypralam ręcznie kocyk lilalove kurde ciężko rozłożyłam po równi może wyschnie i się nie rozciągnie
GoJ jutro 1sierpnia lecę do mopsu składać wnioski a ty?
Ja zrobilam kilka pran, w tym reczne, ogarnelam nieco chatke, popatrzylam na wozki w internecie i musialam sie polozyc tak mi brzuch bolesnie stwardnial. Wiec leze- teraz kanapa wygodniejsza niz lozko, a na poczatku ciazy bylo odwrotnie![]()
Jak zwykle marze, zeby pojsc na basen, ale w ten upal wyjscie do gorecego samochodu to juz wysilek niebywaly...no i sie boje, zeby mi nie zaszkodzil