GoJ
Fanka BB :)
A co ma się dziać... nawet jakby to miał być poród... teraz to już chyba standard u Ciebie Anki czy mnie że jak nie urok to przemarsz wojsk...No chyba ze młody. Kij póki nic więcej się nie dzieje to zlewam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co ma się dziać... nawet jakby to miał być poród... teraz to już chyba standard u Ciebie Anki czy mnie że jak nie urok to przemarsz wojsk...No chyba ze młody. Kij póki nic więcej się nie dzieje to zlewam.
Nie ma GŁUPICH PYTAŃ ale głupie odpowiedzi.Kurde młoda mnie zirytowała jakims głupim pytaniem a ze drapałam oko akurat to se wyrwałam trzy czy cztery rzęsy [emoji23]
A dziś nie było zielonych glutowale nie mówię hop bo miałam skurcz krótki ale chamski
![]()
Nie ma GŁUPICH PYTAŃ ale głupie odpowiedzi.![]()
A ulżyło choć troszkę? Wiem jak się stresujesz... ale to i tak lepiej że one są we dwie... a my matki mamy przerypane i o... i jeszcze potrafią nam walnąć "bo ty mnie nie kochasz"Kuźwa po raz pierwszy w życiu miałam że z nerwów chciałoby mi się zygac dosłownie!!! Myślalam że się nie przejmuje ale jednak Ehhhh poryczalam sobie
Ja mam tylko taki jak już ino w 98% biały jak mleko...Ja tak właśnie dziś się skaplam ze od tej pory co mi wylazlo to czerwone coś , chyba 15-tego to mam taki czasem galaretkowy śluz.
Upewnia się ew. ma problemy z koncentracją uwagiU niej są. Siedem razy wyraźnie jej tłumacze co ma zrobić a ona do mnie znów o to samo.
Ja mam tylko taki jak już ino w 98% biały jak mleko...