kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Wczoraj sukces albowiem wypiłam rano rozpuszczalną kawę 300ml
A potem te 1,5 L paskudnej muszynianki z magnezem.
W porównaniu do mojego standardowego "umoczenia dzioba" to było coś.
Gratki !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj sukces albowiem wypiłam rano rozpuszczalną kawę 300ml
A potem te 1,5 L paskudnej muszynianki z magnezem.
W porównaniu do mojego standardowego "umoczenia dzioba" to było coś.
Ten mój jak i resztę palce miał ach...Zależy jakie kto ma palce![]()
Ja z 29 września, więc sierpień omijam szerokim łukiem!
Daj znać po wizycie.Hejo z rana. Oczekuję lekarza . Trochę się martwię bo leukocyty w moczu znów ponad normę. Waga na duży plus [emoji16] . Normalnie porażka. Hahahha.
Mam na 8.45 , ale czuje ,że będzie opóźnienie.
Rok temu w Rytlu to była połowa sierpnia... wiecie, te okolice Suszka, gdzie przez burzę zginęły 2 harcerki.Nie bój się. Jest kilka stron na których możesz pewniejsze info na temat burzy znaleźć. Łowcy burz , gdzie jest burza ... nie zawsze po wielkich upałach są mega burze. A poza tym wchodzimy w sierpień a on w Polsce dużo mniej burzowy jak czerwiec i lipiec.
Ja 15-19 wrzesieńJa z 29 września, więc sierpień omijam szerokim łukiem!
Ja na 2 noce przed urodzeniem Kacpra jekowych atrakcji na pato dostarczałam ale to w kulkę się zwijałam... Kurde jak to człowiek pamięta takie atrakcje...To i tak ze się zrywasz. Bo ja jak boli to się podnieść nie mogę i mam zaciśnięte zeby wiec nie mam jak jęczeć![]()
A dlaczego na plecach? Mnie teraz na KTG na słynnym lewym boku kazała... pomijam że cały zapis chyba 20 minut. I sala z klimą.ja dziś na 11:00 ktg, ale czarno to widzę, jak znowu będzie kazała mi leżeć cały czas na plecach ;/ w taki upał to raczej zemdleje tyle czasu w jednej pozycji, tym bardziej że ma być u mnie dzisiaj 34/38*C...
zaczynam się obawiać tego, że taka fala upałów nie może przejść bez echa i jak w końcu pierdzielnie burzą to może być mocno niebezpiecznie, a ja sie burzy boje![]()