Mama7
Fanka BB :)
Ja nie myśle nawet o październikuwłaśnie chce 15 września haha
Ja też chce 15 września.. Ale z om na 9.09 mam, a z usg to i sierpień się pojawiał.
Czy ja jako jedyna chce ta ciążę przenosić???
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie myśle nawet o październikuwłaśnie chce 15 września haha
Mniam ja robię z mango i borowkamiU nas dzisiaj święto, trzecia rocznica ślubuz racji tego, że mąż jest lasuchem i wielbicielem przeslodkich deserów czeka na niego Pavlova (ja zresztą też nie pogardzie
).
Ja muszę zacisnąć nogi i wytrzymać do końca sierpnia, żeby było bezpiecznie. Chociaż różnie może się zdarzyć, w piątek kontrolne usg więc coś się może wyjaśni.
Boziuuu, przez cały miesiąc nie zrobiłam tyłek prania co przez ostatnie kilka dni ! Nie nadążam z prasowaniem![]()
Ja na 4 piętrze mieszkam i czuję, że to też nie pomoże [emoji23]Dużo szczęścia i miłości dla Was! [emoji259]
Ja przyszłam po badaniach krwi. Miałam iść odebrać w salonie paczkę z Esotiq, ale stwierdziłam, że najpierw idę do domu na śniadanko
Ja miałam dzisiaj sen, że się zaczął poród i to dużo wcześniej, nic nie było gotowe, P mnie zawiózł do szpitala, a ja miałam torbę spakowaną niekompletnie i nie miałam dokumentów [emoji23]
Byłam złożyłem wnioski wszystkie wzięła dodatkowe na malego jak urodze ale i tak zapomniałam o wniosku na świadczenie rodzicielskieJezu bigos w upał masz wenę
Ja miałam do opsu iść ale nie ma opcji...
mocze sie w zimnej wodzie..
Dawno temu przez Pisz trąba przeszła tzn. przez lasy koło Piszu i normalnie po środku gęstego lasu taka ścieżka tunel wyrwanych i polamanych drzew..My jechaliśmy w listopadzie do Bytowa i jak zobaczyłam ten leżący las na kilometrach kwadratowych to było przerażajace ! Dopiero sobie uzmysłowiłam jak poważna to była burza- w życiu czegoś takiego nie widziałam![]()
Nie [emoji23]Ale masz spakowane ?
Co Ty masz z tym przenoszeniem? [emoji14]Ja też chce 15 września.. Ale z on na 9.09 mam, a z usg to i sierpień się pojawiał.
Czy ja jako jedyna chce ta ciążę przenosić???![]()
Ja chcę swojego namówić na cesarke 14 września hmmm tj piątek zobaczę co powieJa też chce 15 września.. Ale z on na 9.09 mam, a z usg to i sierpień się pojawiał.
Czy ja jako jedyna chce ta ciążę przenosić???![]()
U nas dzisiaj święto, trzecia rocznica ślubuz racji tego, że mąż jest lasuchem i wielbicielem przeslodkich deserów czeka na niego Pavlova (ja zresztą też nie pogardzie
).
Ja muszę zacisnąć nogi i wytrzymać do końca sierpnia, żeby było bezpiecznie. Chociaż różnie może się zdarzyć, w piątek kontrolne usg więc coś się może wyjaśni.
Boziuuu, przez cały miesiąc nie zrobiłam tyłek prania co przez ostatnie kilka dni ! Nie nadążam z prasowaniem![]()
Kurde ale nie rodzisz? Współczuję, chyba będziemy odsypiac nocke