Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nienawidze wręcz. Ogólnie nie lubię raczej słodyczy.To ja jestem chyba jedyną osobą która nie lubi bezy![]()
Hahaha no ja też się wietrze [emoji14]I teraz będę myśleć jak zobaczę na ulicy ciężarną : ma gacie czy nie ma![]()
U nas dzisiaj święto, trzecia rocznica ślubuz racji tego, że mąż jest lasuchem i wielbicielem przeslodkich deserów czeka na niego Pavlova (ja zresztą też nie pogardzie
).
Ja muszę zacisnąć nogi i wytrzymać do końca sierpnia, żeby było bezpiecznie. Chociaż różnie może się zdarzyć, w piątek kontrolne usg więc coś się może wyjaśni.
Boziuuu, przez cały miesiąc nie zrobiłam tyłek prania co przez ostatnie kilka dni ! Nie nadążam z prasowaniem![]()
dziewczyny z racji tego że dziecko uciska na pęcherz zdaża wam się popuszczać mocz?
Ja ciągle noszę wkładki z tego krępującego powodu :/
Ja jak gdzieś wychodzę to zakładam bieliznę obowiązkowoI teraz będę myśleć jak zobaczę na ulicy ciężarną : ma gacie czy nie ma![]()
Ano jestemOMG.. I jeszcze jesteś w ciąży???

będzie sinior jak nie wiem bo aż ta sznyta mi pulsuje.To możemy sobie przybić piątkęJa nienawidze wręcz. Ogólnie nie lubię raczej słodyczy. Hahaha no ja też się wietrze [emoji14]
Co Ty masz z tym przenoszeniem? [emoji14]
TakSama piekłaś?
Ostatnio jak byliśmy odwiedzić chłopa babcię to mnie częstowała plackiem i ciastkamiJa nienawidze wręcz. Ogólnie nie lubię raczej słodyczy.