reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aleeeee pospalam!
Oj nie nadaje się dzisiaj do życia. @martabunia piękna, duża dziewczyna! To możesz odetchnąć, bo wymiary już jak donoszony bobas (moja córa urodziła się w dniu terminu z taką wagą ;p ).

A u mnie dobre wieści! Jest realna szansa na poród w wodzie :D <3
Screenshot_2018-08-01-14-23-35-068_com.android.chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-08-01-14-23-35-068_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2018-08-01-14-23-35-068_com.android.chrome.jpg
    76,9 KB · Wyświetleń: 281
reklama
Dzis na 2 sniadanie zjadlam 2 nalesniki z mascarpone i borowkami i byly przepyszne [emoji7] cukier po 150, ale bylo warto [emoji85]

Wkurza już mnie to wszystko. Wkurza mnie to że nie mam na wiele rzeczy wpływu. Na te głupie cukru, trzymam ta dietę, pilnuje żeby tylko nie zaszkodzić a tu Oooo. Tu ten gbs... I że nie wiem kiedy urodze :( rzygać się chce

Ale sama napisałaś ze to na co nie masz wpływu. My tez nie wiemy kiedy urodzimy. W większości nie znamy wyniku gbs a to gorzej niż znać dodatni. Wiec szkoda nerwow , głowa do góry. Przekuj nerwy na działanie. Zapisz pytania wszystkie na kartce. Obawy.

Tak zrobię :) lubię Twoje rady, kiedyś dzięki Tobie odczarowalam dzień. Pewnie ta baba w szpitalu nie chciała się wtrącać, zobaczę co mój lekarz powie. Niech tylko wróci z urlopu ! Zblokuje kolejkę na 2 godziny.

Zadzwon może bo jak faktycznie tak jak mówi Gosia trza już leczyć to każdy inny nawet Ci wypisze receptę. A żebyś zdążyła do porodu wyleczyć.

Kurde aż się martwię o mój. Choć coś czytałam w necie ze teraz inaczej wszystko się zamyka w 48 h jeżeli dobrze czytałam.
Ponoc pozytywny gbs ma ok.30-40% koniet wiec to bardzo prawdopodobme, ze 1/3 z nas bedzie miala antybiotyk. Ja nie cierpie antybiotykow na wszelki wypadek, ale co robic jak mus to mus. Mi pobierze dopiero 8.08 na nastepnej wizycie.
Z tego co pamietam z szr to nie leczy sie na zaś tylko podaje antybiotyk podczas porodu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry