kasiaczek89pl
Fanka BB :)
W związku z wesołą nocką, czy glutem?
Tym i tym. Na badania tez mnie zmusił i w sumie zrobiłam podstawowe mocz, morfologię crp i jeszcze próby wątrobowe i mocznik itd i w sumie chyba nie są złe.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W związku z wesołą nocką, czy glutem?
A już masz wyniki? PokaTym i tym. Na badania tez mnie zmusił i w sumie zrobiłam podstawowe mocz, morfologię crp i jeszcze próby wątrobowe i mocznik itd i w sumie chyba nie są złe.
A już masz wyniki? Poka![]()

Będziesz mieć cesarke? Czy wywoływały poród?Stres tez moze wplywac na poziom cukru [emoji1] ja powiem szczerze troche wyluzowalam, nawet jak mam podwyzszony to juz nie swiruje. Co ma byc to bedzie, wazne ze z malym ok i ze rozwija sie dobrze i nie rosnie na mutanta.
Cukry mi teraz nie skacza wlasciwie tylko po warzywach i miesie, ewentualnie kasza do tego. A dzisiaj rano po JEDNEJ malej kanapce z wedlina i salata mialam wynik prawie 130, wiem ze to norma, no ale jak na jedna kanapke to troche przegiecie, nawet sie nie najadlam.
A juz ostatnio pisalam, skierowanie na wywolanie bede miala 2 tygodnie przed terminem, czyli okolo 6 wrzesniapasuje mi to bardzo, nie chce czekac do 20
![]()
Morfologia jest ok, mocznik dupiato, ale to wiesz, że nerki nie mają się super. Te crp troszkę niefajnie, nie jesteś przeziębiona?Zobacz załącznik 883749 wiem ze są pewne odstępstwa od normy ale pewnie cześć to norma w ciąży ... miałam jutro pokazać jakiemuś lekarzowi bo ja się nie znam
Witajcie. Wam co chwila coś wylatuje
Galeria glutow hehe to by było coś
U mnie nic tylko jakby wydaje mi się że mnie jakoś dziwnie swędzi piecze na dole. A dziś rozpoczynam masaz krocza za poradą i instrukcja położnej .
Byłam oglądać te wanienki w tej bierze tylko szkoda czasu...
Po co?Stary mnie goni do lekarza, nie chce mi się ... co on mi mądrego powie
Morfologia jest ok, mocznik dupiato, ale to wiesz, że nerki nie mają się super. Te crp troszkę niefajnie, nie jesteś przeziębiona?