Chloe.Chloe
Fanka BB :)
mi Zuzanna wcale nie kojarzy się z urodą a raczej charakteremTez nie powiem żeby jakaś piękna była po porodzieteraz prędzej. Ale charakter Zuzowaty całkowicie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi Zuzanna wcale nie kojarzy się z urodą a raczej charakteremTez nie powiem żeby jakaś piękna była po porodzieteraz prędzej. Ale charakter Zuzowaty całkowicie
Jak będzie chłopiec to LESZEK
Dziewczynskie imię w rękach męża.. .

hihiTeż go lubieZobacz załącznik 884104 se poprawiłam humor za niecałe 8 zł. Uwielbiam ten wzór
Leszek Leszek czy Lech czy Lesław?Jak będzie chłopiec to LESZEK
Dziewczynskie imię w rękach męża.. .
U mnie miała byc Lilianna więc może te? Ale ze jest chłopak to Damian będzieŁadne, choć wydaje mi się że z moim nazwiskiem średnio brzmi.
W rodzinie się śmieją, że jak nic nie znajdziemy dla dziewczynki to trzeba jej będzie dać na imię Marcelina ( starszak ma na imię Marcel)[emoji23]
Łazienka bardzo ładna mój klimat no i duża, ja też mam wielką łazienkę normalnie metraż pokojuU mnie też wszędzie dominuje drewno. Ogólnie nie lubię bieli i szarosci. Za bardzo mi się z laboratorium kojarzy. U mnie dominują beże i niebieski. Poddasze mam całe wykończone w drewnie. A łazienka też się pochwalę. Mąż sam zrobił jak się tylko dowiedział że w ciąży jestem żeby było wygodnie mała dzidzię kąpać. Dodam że z zawodu jest szewcem ale po tym jak wybudowaliśmy dom to został i hydraulikiem i elektrykiem i plytkarzem
Zobacz załącznik 884116 Zobacz załącznik 884116 Zobacz załącznik 884118 Zobacz załącznik 884122