Adell1994
Fanka BB :)
NieźleTo jeszcze lepsza historia naszego kumpla, ktorego ojciec poszedl rejestrowac, mial byc Wojtek ale stary sie jebnal i wpisal swoje imie zamiast dziecka i tym sposobem jest Jerzy junior [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NieźleTo jeszcze lepsza historia naszego kumpla, ktorego ojciec poszedl rejestrowac, mial byc Wojtek ale stary sie jebnal i wpisal swoje imie zamiast dziecka i tym sposobem jest Jerzy junior [emoji23]
Jak wytrzymasz do 1Jeszcze ja, jeszcze ja! 1 wrzesień![]()
Szwagier z Bogumił Janusz zrobił w urzędzie Bogusław Janusz....To jeszcze lepsza historia naszego kumpla, ktorego ojciec poszedl rejestrowac, mial byc Wojtek ale stary sie jebnal i wpisal swoje imie zamiast dziecka i tym sposobem jest Jerzy junior [emoji23]
Moja mama miała być Joanna a jest Wioletta bo dziadek zapomniał jak miał dać i kolega przed nim dawał Wioletta więc on teżSzwagier z Bogumił Janusz zrobił w urzędzie Bogusław Janusz....
Kąpiel wzięłam... nospy już na tym etapie nie biorę... i z tą czestotliwością 10 dni przechodzę ale ani dnia dłużej choćbyś mnie przeklęła!!
Dobra sprawdziłam 25 minut miedzy jednym a drugim.... łoooo Panie....
Spoko... zagadam z Mikim żeby się pospieszył...Jak dla mnie to możesz przetrzeć szlak![]()
Ja to pewnie te skurcze dziś z nerwów mam... a w d...pie z tym... będzie co będzie.... nie mam weny tego rozkminiać idę spać...
No nie bo zapomniałam jak się nazywa i no nie bo już minęły 23 minuty i nicTa apke z licznikiem masz ? Taaaa niedługo będą co 5![]()