Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziekiZycze Ci żebyś swoje plany dziś zrealizowałai żeby waga za dużo nie pokazała.
Dzieki. Przyrost od ubieglego tygodnia to 0,3 kg wiec spoko. Widze jednak, ze moj plan +10 kg moze zostac przekroczony, bo do porodu jeszcze miesiac, a ja mam prawie 9 na plusie. Jednak staram sie odzywiac racjonalnie i roznorodnie, szczegolnie ze Leos nie jest zbyt duzy. No i od czasu do czasu wszamie paczke rurek z nadzieniem waniliowym
. Wszyscy znajomi mowia, ze nie przytylam, a urosl mi brzuszek wiec tragedii nie ma.
Wiem jednak, ze w koncowce tyje sie bardziej stad moje obawy o rezultat koncowy.
Moje ulubione sniadanie w ciazy to platki kukurydziane. Nie jadlam ich z 10 lat, a w ciazy mi sie zachcialo. Na poczatku to byl mus- teraz raczej wygoda w dzien jak dzisiaj, kiedy cieplo i nie chce sie jesc.
Mi się już robi ciepło ...
Dzisiaj zaś będzie majorka.
Nie wiem co na obiad zrobić. Narazie zwleke się z wyra i muszę iść po bułki.
I pościel będę prać sobie bo przez te upały to raz w tygodniu musowo.
Dzień dobryjakoś nie miałam wczoraj weny na pisanie. Nie dam rady was nadrobić [emoji23]
Tylko że już czuję głód...
U mnie pranie to koszmarJa większość popralam pościeli i kołder wczoraj. Znaczy moje dzieci włączały i wieszaly. A na obiad odgapiam barszcz ale zabielany z ziemniakami i jajkiem a na drugie jakiś makaron Ew ryż czy kasze ale nie wiem z czym