Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DziekiZycze Ci żebyś swoje plany dziś zrealizowałai żeby waga za dużo nie pokazała.
Dzieki. Przyrost od ubieglego tygodnia to 0,3 kg wiec spoko. Widze jednak, ze moj plan +10 kg moze zostac przekroczony, bo do porodu jeszcze miesiac, a ja mam prawie 9 na plusie. Jednak staram sie odzywiac racjonalnie i roznorodnie, szczegolnie ze Leos nie jest zbyt duzy. No i od czasu do czasu wszamie paczke rurek z nadzieniem waniliowym
. Wszyscy znajomi mowia, ze nie przytylam, a urosl mi brzuszek wiec tragedii nie ma.
Wiem jednak, ze w koncowce tyje sie bardziej stad moje obawy o rezultat koncowy.
Moje ulubione sniadanie w ciazy to platki kukurydziane. Nie jadlam ich z 10 lat, a w ciazy mi sie zachcialo. Na poczatku to byl mus- teraz raczej wygoda w dzien jak dzisiaj, kiedy cieplo i nie chce sie jesc.
Mi się już robi ciepło ...
Dzisiaj zaś będzie majorka.
Nie wiem co na obiad zrobić. Narazie zwleke się z wyra i muszę iść po bułki.
I pościel będę prać sobie bo przez te upały to raz w tygodniu musowo.
Dzień dobryjakoś nie miałam wczoraj weny na pisanie. Nie dam rady was nadrobić [emoji23]
Tylko że już czuję głód...
U mnie pranie to koszmarJa większość popralam pościeli i kołder wczoraj. Znaczy moje dzieci włączały i wieszaly. A na obiad odgapiam barszcz ale zabielany z ziemniakami i jajkiem a na drugie jakiś makaron Ew ryż czy kasze ale nie wiem z czym