reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
To zadzwon do matki czy ojca i go poproś. Chociaż kij wie czy tam jest dalej ... i mu powiedz ze albo kasa albo zastawiasz
Wiesz co... oni są równie pi...lnięci jak on. Teść to już w ogóle w czaszce ma gąbkę a teściowa.. cóż... nawet nie wiem jak to opisać. Żal mi jej bo ona z tą pijacka rodziną codziennie. Ona kredyt na komornika wzięła zarabia grosze i wszyscy od niej ciagna ale jest zbyt leniwa czy cos by dojeżdzać z Warszawy do pracy i mieszkac ze swoim ojcem i miec spokoj i wypiac sie na tych alkoholikow

reklama
@GoJ nie ogarniam jak ktoś tak charyzmatyczny jak Ty dał sobie tak wejść na głowę :/ Musisz wyrwać się z tego bagna :/ Obyś jak najszybciej mogła się przeprowadzić! A mąż bezczelny. Ale z tych pieniędzy które dostaniesz za aparat rodzice nie powinni dostać ani złotówki :/ Niech sobie sami radzą jak tak spaprali sprawę.

Dobra kończę kompanie i jadę do tego lombardu może nie zemdleje...
Kupie tyle co dla mnie i dzieci a starzy niech się walą.
Ja też nie wiem jak im wszystkim się udało tak mnie... nie wiem może ja za głupia za miękka jestem... póki mieszkam z rodzicami niewiele zrobię ale jak się wyprowadze to nawet dzwonić nie będę...

Wiesz co... oni są równie pi...lnięci jak on. Teść to już w ogóle w czaszce ma gąbkę a teściowa.. cóż... nawet nie wiem jak to opisać. Żal mi jej bo ona z tą pijacka rodziną codziennie. Ona kredyt na komornika wzięła zarabia grosze i wszyscy od niej ciagna ale jest zbyt leniwa czy cos by dojeżdzać z Warszawy do pracy i mieszkac ze swoim ojcem i miec spokoj i wypiac sie na tych alkoholikow

Gosia ja tez utrzymywałam moja leniwa matkę. Nieraz na pampersy brakowało choć mój to pracoholik był i jest i nie pił , ale zwyczajnie został wyrąbany na robocie na grube pieniądze i nie było. Trza było kombinować. A ta mi jeszcze kup fajki , obiady gotowałam dla 8 osób choć nas było dwoje i sprzątałam z brzuchem i małym dzieckiem cały dwupiętrowy dom. Wybierali nam wszystko co się dało. Rachunki pół na pół. Nas dwoje i mała a ich ile matka ojciec dwaj bracia i jeszcze ich panny od czasu do czasu. Taniej mnie wyszło pójść wynajmować. A oni se siedzieli na słoneczku albo na rybkach nieroby choć zdrowi i silni. Wiec nie miej skrupułów , do teraz jęczy ze nie ma kasy a złotem obwieszona tak ze mnie nie stać co stary teraz dobrze zarabia .... taki typ człowieka. Im szybciej ich zostawisz ( matkę ojca ) tym lepiej. A S. To jest niepoważny człowiek chyba ze przez to picie taki ... to niech się leczy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry