Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój ojciec ma Chryslera chyba, takiego właśnie z tą budą z tyłu.Kocham Twojego chłopa! A raczej jego pik-up'a. Sorry ale ja pod względem pik-up'ów jestem blachara!
Narajasz mi go?Mój ojciec ma Chryslera chyba, takiego właśnie z tą budą z tyłu.
Ogromny. Ledwo w garaż się mieści.
NieBędziesz rodzić w LC?:-)
Teraz ja mam ochotę na kukurydzę. Kij Ci w oko. Na burzę też mam ochotę.Wstawiłam kukurydzę. Wiatr się wzmaga. Błyska i grzmi. I to się nazywa high life![]()
A ja od 15 lat kocham się w starej Jetcie....Haha też się w nim kochałam jako młoda panna![]()
Tak ja Ciebie teżTeraz ja mam ochotę na kukurydzę. Kij Ci w oko. Na burzę też mam ochotę.
Mój mąż jak się poznaliśmy miał MILKĘ golfa 3 w kolorze opakowań czekolady i kurde to było auto nie do zdarcia. Potem miał NAJLEPSZY samochód na świecie SŁUŻBOWY i Milka stała a potem kupił e trzydziechę co nas zjadała finansowo...A ja od 15 lat kocham się w starej Jetcie....
Mieliśmy dwie... Obie świetnie się prowadziły i mało paliły i duże i pojemne.... Z Holandii wracaliśmy ostatnia ...to śmiałam się że to Jumbo Jetta tak była napakowana.... I przód wyżej niż tył... Na haku bagażnik z rowerami....i nad troje w środku....
Koło Krakowa zgubił się 5 bieg i tak jeździła jeszcze dwa lata.....[emoji7]
Kochany dieselek....