Angelika89
Fanka BB :)
Moja znajoma tez urodzila w 36+6 i dziecko mialo duzo cech wczesniaczych, takze ja tez uwazam, ze nie ma co sie spieszyc, kazdy dodatkowy dzien jest wazny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to z wczorajszego baby shower [emoji1405][emoji480]
Zobacz załącznik 885134
Zadowolona mamuska
Zobacz załącznik 885135
I bryka juz czeka na krolewicza [emoji7]
Zobacz załącznik 885136
Fajnie tak na swoim super i takie wszystko nowe i świeże i czysto będzie przez długi czasWitajcie :-) ja jeszcze klikam od rodzicow, wczoraj nie dało rady wszystkiego ogarnąć, ale dzisiaj to już musowo wyprowadzka ;-)
Zaraz wstaje, śniadanko i kawka, bo młody stukaa później dalej pakowanie kartonow, przewożenie mebli i rozpakowywanie :-)
Ale fajnie i elegancko super!!! A to w lokalu impreza czy w domu?A to z wczorajszego baby shower [emoji1405][emoji480]
Zobacz załącznik 885134
Zadowolona mamuska
Zobacz załącznik 885135
Zobacz załącznik 885136
Dziś był dzień kąpania Maine coona....
Taka ma sierść że muszę ją kąpać
Mine ma niezadowolona jakoś hihi
Ale w te upały to i ulga dla niej. Póki polewalam ja wodą w wannie to siedziała ..
He he ale weź kota szamponem natrzyj ...ale dała ja radę.splukala i piękna kicia ukapana jest....Zobacz załącznik 885129Zobacz załącznik 885130[/QUOTE
Super!A to z wczorajszego baby shower [emoji1405][emoji480]
Zobacz załącznik 885134
Zadowolona mamuska
Zobacz załącznik 885135
Zobacz załącznik 885136
Ty wiesz że i ja czasem tak mam że on pije a ja wstaje z bólem głowy i suszą...Hej!
Stary pił, a ja mam kaca. Obudzilam się spuchnięta jak bańka i z suszą w ustach [emoji14]
Z K. to jest o wszystko przeprawa to ze względu na tę głowę... a ty nawet nie wiesz jakie on cyrki robi przy obcinaniu paznokci lub włosów. Aktualnie ma taaaaakie długie. Mówi że zapuszcza. OK. Ciekawe ile wytrzyma bo czesać się nie lubi i boi myć głowę...[emoji20] [emoji20] [emoji20]