GoJ
Fanka BB :)
No więc właśnie. Szukam gumowego młotka by. mu wbić do łba.To już mógłby coś pomoc ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No więc właśnie. Szukam gumowego młotka by. mu wbić do łba.To już mógłby coś pomoc ...
Ja to taka małpka jestem, że do piątku to znowu gąszcz by był [emoji23]
No więc właśnie. Szukam gumowego młotka by. mu wbić do łba.
Macie tam ZOO?
@StarAnia zyjesz?
Ja to taka małpka jestem, że do piątku to znowu gąszcz by był [emoji23]
No to wbijam mu to do bani że nie to że oddycha tym samym powietrzem mi potrzebne ino żebym ja mogła leżeć a on reszta - no dobra poza kuchnią bo tam wolę go nie widzieć...Moim zdaniem jak nie pracuje od paru dni to spokojnie mógłby robić niektóre rzeczy za Ciebie. Albo wręcz większość. Zwłaszcza ze Go nie było pare dni i Tobie się należy odpoczynek teraz ....
Ja wychodzę z założenia, że jak ja nie widzę co tam się na dole dzieje, to nie ma problemu![]()
Ja też...Ja wychodzę z założenia, że jak ja nie widzę co tam się na dole dzieje, to nie ma problemu![]()
No to wbijam mu to do bani że nie to że oddycha tym samym powietrzem mi potrzebne ino żebym ja mogła leżeć a on reszta - no dobra poza kuchnią bo tam wolę go nie widzieć...