Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie ma być dziś względnie.
Max do 25°C
Jutro już 30° a od środy zaś po 34°C i duchota.
Także jeden dzień na odsapnięcie.
Ja mam wrażenie ze boli mnie spojenie łonowe. Co prawda 4 tygodnie temu rozmawiałam o tym z moim lekarzem. Mówił że pod wpływem hormonów dochodzi do takiej fizjologicznej ruchomości tego spojenia - poprostu ciało przygotowuję drogę dla dziecka żeby dalo radę wyjsc. Więc to może pobolewac szczególnie przy niesymetrycznych ruchach, czyli podnoszenie jednej nogi, przekręcanie się na bok itd. Zadnego rozejścia się spojenia nie było u mnie widać.Biedna. Ale boli tak w środku jak szyjka czy wierzchem jak mięśnie krocza? Do środy niedługo dowiesz się co i jak...
Była położna. Plan porodu ma na następnej wizycie ze mną omówić.
Ale o wszelkich zmianach to ona nie ma pojęcia. Nawet nie wiedziała że trzeba mieć u nas w szpitalu grupę krwi na nowo oznaczoną z peselem.
Tiaaaa. Takie to mądrości mi objawiła.
Eh.
Idę po bułki
37 pełnych tygodni będziemy miały dopiero 8 września, więc mamy jeszcze czasHej :-) pierwsza noc na nowym mieszkaniu bezsennazasnęłam może coś koło 2 lub 3, ale strasznie się męczyłam i wstałam z moim o 5.20
a oczy jak 5 zł :-)
U mnie tez dzisiaj chłodniej, aż mam na sobie legginsy, pierwszy raz od nie pamietam kiedyoby tak zostało !
Dzisiaj na 14 paznokcie
Ja tez jeszcze nie rodze , pokój małego zawalony meblami z salonu, komoda w drodze, szafa tez , lozeczko i inne pierdolki w kartonach i jeszcze trochę dokupić rzeczy z apteki , i oczywiście pranko i prasowanko przede mnątakże u mnie ma się nic nie dziać!ja z samego końca września:-)
Nie rozumiem jak ona może pracować w zawodzie i tego nie wiedzieć :/Była położna. Plan porodu ma na następnej wizycie ze mną omówić.
Ale o wszelkich zmianach to ona nie ma pojęcia. Nawet nie wiedziała że trzeba mieć u nas w szpitalu grupę krwi na nowo oznaczoną z peselem.
Tiaaaa. Takie to mądrości mi objawiła.
Eh.
Idę po bułki
Ja mam wrażenie ze boli mnie spojenie łonowe. Co prawda 4 tygodnie temu rozmawiałam o tym z moim lekarzem. Mówił że pod wpływem hormonów dochodzi do takiej fizjologicznej ruchomości tego spojenia - poprostu ciało przygotowuję drogę dla dziecka żeby dalo radę wyjsc. Więc to może pobolewac szczególnie przy niesymetrycznych ruchach, czyli podnoszenie jednej nogi, przekręcanie się na bok itd. Zadnego rozejścia się spojenia nie było u mnie widać.
Wczoraj polezalam i odpoczęłam i dziś zdecydowanie lepiej![]()