reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja na 1000% bym powiedziała że nie przyjdę. Ale to ja.. wy niektóre bardziej imprezowe i mobilne;)

Jak mi się uda grzeczne dziecko i dojdę do siebie , plus dobre wiatry z teściowa to pójdę bo wesele blisko od niej. Wiec mogę nakarmić ,jechać ,nakarmić . A ze z naszej strony prawie nikt nie idzie to mi szkoda kuzynki . A może się skończyć tak ze pójdę tylko do kościoła, życzenia i prezent i do domu. Młodzi dali mi czas do ostatniej chwili na decyzje wiec się nie spinam. Nocne tance napewno odpadają bo młodego nie zostawię nawet gdyby był na mm.

reklama
Screenshot_20180806-112443.jpg

11.24 i 22stopnie.. cudowny dzień.. Ale zobaczcie jaką prognozę podają na ten tydzień.. zasnąć dziś i obudzić się w piątek..

Załączniki

• Screenshot_20180806-112443.jpg
    Screenshot_20180806-112443.jpg
    80,9 KB · Wyświetleń: 375
reklama
Jejku bez sensu że Ci tyłek zawraca.. jeszcze nic nie wie.. było jej zapytać o wystrój wnętrz sąsiadów.. pewnie więcej by wiedziała..
Ona nic o zmianach nie wie ale jak mamusi swojej odbierała recepty to potrzeba było pisemnego pozwolenia. I to ona wie. Ale o szpitalu to nic nie wie i w sumie ''dobrze wiedzieć że te grupy krwi teraz muszą być na nowych druczkach AŻ SIĘ ZAPYTAM KOLEŻANKI''
tiaaaaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry