kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Hahaha w tym śnie to wy dwie się głównie bawiłyście ja patrzyłam![]()
No nie powiem Ania ładna dziewczyna , mam w dalszych planach przeprowadzkę w tamte strony ale kurczę chyba jednak wole mojego chłopa ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahaha w tym śnie to wy dwie się głównie bawiłyście ja patrzyłam![]()
U mnie juz ok, 31.07 mialam cesarke, ogolnie wporzadku
Kasia ja też mam humorki jak... Baba w ciąży [emoji14] od euforii po rozpacz. Stary ma przekichane [emoji14]
To może i lepiej, że nie widzę
Przynajmniej żyje w beztroskiej świadomości, że wszystko mądrze pisze![]()
"pojedynczy eutroficzny płód" pooooowolutku matkoooo! Ale mnie rażą te opisy! Dobrze, że wszystko w porządkuTez mialam jednego dnia podczas pobytu w szpitalu taka ropuche, lezalam sama na sali 2 osobowej, wiec skorzystalam ze stolika obok, bo te stoliki u nas przy lozkach sa wymiarow 30x30cm wiec ciezko postawic cokolwiek :/ polozylam sobie na drugim stoliku kosmetyczke, ta wpada i z pyskiem do mnie co to za balagan, ze jak przyjdzie lekarz to ma byc porzadek i w ogole zebym sie ogarnela bo jak teraz nie potrafie utrzymac porzadku, to jak ja sobie poradze z dzieckiem. No tak mi tym cisnienie podniosla, ze az nic nie odpyskowalam bo sie we mnie zagotowalo :/
My juz po badaniu wszystko gites. Waga 2400g, kawal chlopa!
Zobacz załącznik 885435
Zobacz załącznik 885436
Cóż pisz co i jakU mnie juz ok, 31.07 mialam cesarke, ogolnie wporzadku
Bo co? Bo penisa nie mam?! Pffff! Seksizm!No nie powiem Ania ładna dziewczyna , mam w dalszych planach przeprowadzkę w tamte strony ale kurczę chyba jednak wole mojego chłopa ...
Tez mialam jednego dnia podczas pobytu w szpitalu taka ropuche, lezalam sama na sali 2 osobowej, wiec skorzystalam ze stolika obok, bo te stoliki u nas przy lozkach sa wymiarow 30x30cm wiec ciezko postawic cokolwiek :/ polozylam sobie na drugim stoliku kosmetyczke, ta wpada i z pyskiem do mnie co to za balagan, ze jak przyjdzie lekarz to ma byc porzadek i w ogole zebym sie ogarnela bo jak teraz nie potrafie utrzymac porzadku, to jak ja sobie poradze z dzieckiem. No tak mi tym cisnienie podniosla, ze az nic nie odpyskowalam bo sie we mnie zagotowalo :/
My juz po badaniu wszystko gites. Waga 2400g, kawal chlopa!
Zobacz załącznik 885435
Zobacz załącznik 885436